Steen Langeberg på ni ugers luksusbarsel i udlandet: Nød familiens selskab i solen 

Steen Langeberg Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Den kendte “Go’ morgen Danmark”-vært Steen Langeberg sætter ord på, hvordan han brugte sin barselsorlov på noget helt specielt med familien.

Det var et glædeligt gensyn for mange danskere, da den høje vært Steen Langeberg var tilbage på ”Go’ morgen Danmark” i slutningen af marts.

Værten havde nemlig været væk i en periode, da han havde brugt tre måneder på barselsorlov.

Og nu kan Steen Langeberg afsløre, hvordan han tilbragte barslen med den lille ny.

LÆS OGSÅ: Glædeligt gensyn: Steen Langeberg er tilbage på skærmen efter barsel

LÆS OGSÅ: Steen Langeberg deler billede fra hospitalssengen: ‘Min påske gik helt i vasken’

LÆS OGSÅ: Spændende nyt: Dette program skal erstatte Dansegarderoben

Glad, men hård tid

I maj sidste år kunne Steen Langeberg kalde sig far for tredje gang, da datteren Karen kom til verden. I forvejen har TV-værten datteren Maja på otte år og sønnen Christian på seks år med konen Juliane.

Men på trods af den skønne babylykke var tiden også hård for Steen Langeberg. I foråret var han sengeliggende med en diskusprolaps, der blandt andet gjorde, at han måtte ligge i sin egen seng på fødestuen, da hustruen Juliane skulle føde.

– Det gode var selvfølgelig, at vi fik en datter, lille Karen, i maj, og det har naturligvis hjulpet rigtig meget på humøret. Men det er selvfølgelig hårdt, når man har to børn i forvejen, og der er en masse praktik, der skal løses. Det har været frustrerende for både min kone og mig, lød det fra Steen Langeberg i nogle få måneder efter fødsel til Lokalavisen.dk.

Den hårde periode gjorde også, at familien hurtigt begyndte at planlægge en tur til udlandet for at få skabt et åndehul, lød det fra ham til mediet.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Steen Langeberg. Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Skøn tid

Og nu kan Steen Langeberg fortælle, at han brugte det meste af sin barsel med netop en stor rejse. Her faldt valget på delstaten Florida i USA, som familien har et særligt bånd til. Det fortæller TV-værten til Billed-Bladet. Familien har nemlig ofte rejst til delstaten i vintermånederne i stedet for at prioritere en længere sommerferie.

Og denne gang var familien afsted i ni skønne uger i den kombinerede barselsorlov og ferie. Her nød Steen Langeberg, hustruen Juliane og børnene Maja, Christian og Karen på 11 måneder nemlig solen, varmen og hinandens selskab.

– Denne gang gjorde vi det til en længere tur til den sydvestlige del af Florida, hvor vi plejer at tage til. Her er nemlig så rart at være, og det er nemt med børnene, ligesom man kan flyve direkte fra København, siger han til Billed-Bladet.

Men nu er han altså tilbage på skærmen på ”Go’ morgen Danmark”, og snart får vi ham nok også at se tilbage som vært, når der kommer en ny sæson af quizprogrammet ”Jo færre jo bedre”. Her er man nemlig p.t. i gang med at lave en ny sæson.

Det lyder bare skønt, Steen. Dejligt, at I har kunnet tilbringe de skønne uger sammen i varmen. Send de bedste tanker til Steen og familien i kommentarsporet på Facebook.

Exit mobile version