Steen Langebergs særlige ros til Michèle Bellaiche: “Jeg er dybt taknemmelig for vores makkerskab”

Interview med Steen Langeberg

Den 47-årige tv-vært Steen Langeberg er ude med en smuk hyldest til kollegaen Michèle Bellaiche.

I flere år har danskerne kunne se journalist og tv-vært Steen Langeberg på ‘Go’ morgen Danmark’ samt quizz-programmet ‘Jo færre, jo bedre’.

Her har der gennem årene været forskellige værter tilknyttet, men når Steen Langeberg er på skærmen, så er det ofte i selskab med kollegaen Michèle Bellaiche.

Det er et selskabet, som han i den grad nyder. Faktisk gør han det så meget, at det fik ham til tasterne, hvor han hylder kollegaen.

Dybt taknemmelig

Han sluttede året af i selskab med Michèle Bellaiche, som han omtaler som sin faste weekendmakker.

På Instagram har han delt et billede af dem fra den karakteristiske røde sofa fra det populære program, og til billedet har han delt nogle hjertevarmende ord.

– Tak fordi du holder mig ud og stadig griner med på mine dårlige jokes.Tak for din loyalitet og fortrolighed. Jeg er dybt taknemmelig for vores makkerskab, lyder det fra Steen Langeberg til kollegaen.

De søde ord rammer i den grad lige i hjertet hos Michele Bellaiche. Faktisk så meget, at hun med det samme kommenterede på opslaget.

– Åh nu blir jeg helt rørt.Tak min dejligste makker, og sjoveste ven, lød det i kommentarsporet fra hende.

Det er ikke kun som journalist, at danskerne har kunne opleve Steen Langeberg på skærmen. Han har tre gange haft mindre roller som skuespiller i danske tv-serier. Det drejer sig om ‘Hotellet’, ‘Langt fra Llas Vegas’ og ‘Klovn’.

Du kan se Steen Langebergs opslag herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Steen Langeberg alt det bedste fremover.

Exit mobile version