Thomas Evers Poulsen brød sammen under interview: Her er den hjerteskærende årsag

Danser Thomas Evers Poulsen blev rørt over, at han er gået videre til jubilæumsprogrammet i ‘Vild med dans’ og måtte afbryde interview.

Danseren Thomas Evers Poulsen har nået en vild milepæl i sin dansekarriere, for i fredags lykkedes det ham nemlig at gå videre til jubilæumsshowet i ‘Vild med dans’.

Det skete i selskab med dansepartner Özlem Cekic og af samme årsag måtte han slet og ret afbryde et interview med Se og Hør.

Tårerne pressede sig nemlig på, fordi Thomas Evers Poulsen følte, at det var en meget stor ære at få lov at danse i jubilæumsprogrammet.

– Jeg bliver rørt, fordi det betyder enormt meget at komme videre til det her jubilæumsprogram. ‘Vild med dans’ har været så stor en del af mit liv, siger han rørt til Se og Hør.

Dans var en ære

Derfor er danseren også taknemlig for, at han nu får lov at danse med Özlem Cekic igen på fredag, og politikeren selv var også rørt, fordi hun vidste, hvor meget det betyder for dansepartneren.

Özlem Cekic ville meget gerne give ham den gave, at de gik videre og mente, at det var en ære at være den danser, der fik ham videre til jubilæumsshowet.

Nu har Thomas Evers Poulsen danset ‘Vild med dans’ igennem 18 sæsoner, og derfor var der også flere nerver på denne aften, den der plejede at være.

Parret gik fra en delt førsteplads sidste fredag til en bundplacering i fredagens program med en samlet dommerkarakter på 25.

Thomas Evers Poulsen
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Vi glæder os til at se Thomas Evers Poulsen på gulvet næste fredag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version