Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Tobias Hamann i stort karriereskift: Springer ud som skuespiller

Danskerne er vant til at se 33-årige Tobias Hamann på skærmen, hvor han tryller lækkerier frem, men til efteråret kan man se ham i en helt anden rolle, når han skal medvirke i en musical.

Tilbage i 2014 kunne seerne se Tobias Hamann løfte ‘Den store bagedyst’-trofæet, da han vandt den populære konkurrence.

Siden har han flere gange optrådt på skærmen, blandt andet i programmet ‘Bag Verden – med Tobias’. Her har han ofte tryllet kager og andre lækkerier frem.

Men nu fortæller Tobias Hamann på Instagram, at han står overfor helt nye udfordringer. Han skal nemlig forsøge sig som skuespiller.

Til september skal han medvirke i musicalen ‘M for Marriage’. Stykket får premiere på teateret Hermans i Tivoli Friheden.

– Jeg har fået rollen som THE CHEF og skal spille en ilter kok, der både kan synge og rappe. ØH JA det bliver en kæmpe udfordring, for jeg har aldrig prøvet det før, men sådan var det også med Bagedysten, og det gik jo meget godt, skriver han i opslaget.

Her lover han også, at han vil gøre sig umage.

På M For Marriges egen Instagramprofil skriver de, at man vil “kunne opleve Tobias synge, danse og ikke mindst rappe en helt nyskrevet rap”. 

Dermed skal Tobias Hamann ikke blot optræde på de skrå brædder, men også vise sine sang- og raptalenter frem for publikum.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Tobias Hamann tillykke med det nye job og held og lykke fremover.