Trist nyhed om Karsten Rees helbred: “Jeg skal opereres”

Rigmanden Karsten Ree fortæller, at han skal opereres, efter han kørte ind i en gren med sin plæneklipper.

Det går ikke supergodt for den 78-årige rigmand Karsten Ree, der i går var kommet i svære problemer, efter han tidligere var bakket ind i en gren med sin elektriske plæneklipper.

Hans hustru Janni Ree kunne nemlig fortælle, at hendes mand var blevet hentet af en ambulance, fordi han havde svære smerter i ryggen.

Torsdag lød opdateringen så, at Karsten Ree har brækket et ribben, og nu kan han selv fortælle, at det ender med en tur på operationsbordet.

– Jeg er på hospitalet og skal opereres. Vi må tales ved senere, siger han kort til Se og Hør om sin tilstand.

Karsten skreg

I dagevis har Karsten Ree været plaget af smerter, siden uheldet var ude, da han var ved at slå græsset ved sin villa Vedbæklund.

– Så han har gået og haft ondt. Han havde allerede rigtig ondt, da vi gik i seng i går, og da fik han noget smertestillende at sove på, har Janni Ree udtalt til Her & Nu.

Til sidst fandt Janni Ree sin mand på gulvet, hvor han skreg af smerte, og hun mente, det var en nerve, der havde sat sig i klemme, så hun ringede til hans sønner samt en ambulance.

Karsten Ree
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Karsten Ree blev udskrevet

Efterfølgende har Janni Ree egentligt lagt en opdatering om, at hendes mand var udskrevet med et billede, hvor de to er i haven, men nu ser det ud til, at det ikke er nok med det.

– Opdatering af Karsten. Han er udskrevet igen med et brækket/forstuvet ribben. Som var årsagen til de frygtelige smerter 🙏🏻❤️ Tak for jeres søde beskeder ❤️, skrev Janni Ree på Instagram.

Se billedet herunder eller klik her.

Uheld kommer sjældent alene, for i forvejen er Karsten Ree ramt af vaskulær demens, kræft i blæren, grå stær og nethindeløsning på begge øjne.

Pension er ikke aktuel

Desuden har rigmanden fået udskiftet begge sine hofter, og i går meldte han desuden ud, at han vil træde tilbage fra sin bestyrelsespost i firmaet og videregive ansvaret til sine sønner.

Det er dog ikke ensbetydende med, at hans hustru Janni vil følge ham trop, for hun er jo i sagens natur noget yngre end sin ægtemand.

– Jeg er jo ikke klar til at pensionere mig – jeg har jo også et liv og arbejde, som jeg gerne vil fortsætte med mange år endnu. Så vi er jo lidt to forskellige steder, siger hun til Her & Nu.

Vi håber alt det bedste for Karsten Ree!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!