Udbrændt Peter Mygind fortæller om sit sammenbrud: Deler vigtig besked om sit helbred

Et for stort arbejdspres sendte sidste år Peter Mygind til tælling, og derfor måtte han trække stikket i nogle dage.

Selv om der var fuld knald på karrieren, og alting gik godt, så var der sidste år bare noget indeni skuespiller Peter Mygind, der ikke helt var, som det skulle være.

2021 var nemlig et vildt år for skuespilleren, der både var involveret i ‘Riget’-efterfølgeren, ‘Sommerdahl’ og en ny sæson af ‘Borgen’.

Men det blev altså for mange bolde at have i luften for den populære skuespiller, der midt i den hektiske periode brød grædende sammen på et filmstudie.

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix

Kroppen var udmattet

Han skulle nemlig netop til at indspille en ret krævende scene, men fik pludselig besked om, at den var blevet udskudt til senere på dagen, og her knækkede filmen.

– Min krop var gennemtræt og udmattet, og den kunne slet ikke overskue, at jeg skulle vente flere timer på noget, siger han ærligt i et interview med B.T.

Skuespilleren løb ud af sin garderobe og ind i sin bil, hvor han brød grædende sammen – der var slet ikke mere krudt på kontoen.

Peter Mygind siger nej

En læge sygemeldte ham, og derefter brugte han flere dage på bare at ligge på sofaen og se TV.

Først efter denne pause kunne Peter Mygind genoptage arbejdet, og er nu blevet bedre til at sige fra, når han bliver tilbudt arbejde, han ikke kan overskue.

Heldigvis er Peter Mygind tilbage i rollen som reservelægen Mogge i den nye sæson af ‘Riget’ til trods for sin nedtur.

Hvor er det godt, Peter Mygind har lært at passe på sig selv!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!