Viktor Axelsen åbner op om privatlivet: Har særlig forventning til døtrene

Viktor Axelsen of Denmark celebrates during an award ceremony of men's singles final in Kumamoto Masters Japan 2023 against SHI Yu Qi of China at Kumamoto Prefectural Gymnasium in Kumamoto City, Kumamoto Prefecture on November 19, 2023. Viktor Axelsen won the event to claim championship. ( The Yomiuri Shimbun via AP Images ). (Foto: Fumito Saeki/Ritzau Scanpix)

Den danske badminton-stjerne Viktor Axelsen er klar i spyttet, når det kommer til en bestemt forventning til sine to piger.

Sammen med sin hustru Natalia har badminton-spilleren Viktor Axelsen to små piger: Vega på tre år og Aya på 1 år.

De to små piger er vokset op med en far, der hører til verdens bedste badmintonspillere. Lige nu bor familien i Dubai, mens Viktor Axelsen rejser verden rundt til konkurrencer.

Han ligger lige nu i toppen af verdenslisten – en plads han ofte har beklædt gennem sin karriere.

I et nyt interview med Vores børn fortæller han, at selvom børnene er små, så har han allerede et krav til pigerne.

Forventninger til børnene

At bevæge sig spiller naturligvis en vigtig del for Viktor Axelsen, da han lever af at kunne præstere de bedste resultater med sin krop, og for ham og hustruen er det vigtigt at give glæden ved at bevæge sig videre.

– Det er helt fair at forvente af sine børn, at der skal være bevægelse i dagligdagen. Det er lige så naturligt, som at man skal tømme opvaskemaskinen eller rydde op på værelset, når den tid kommer. Det kommer til at være et krav, at de skal bruge kroppen hver dag. Herhjemme kommer man ikke til at sidde på sin flade, siger Viktor Axelsen til Vores børn.

Hustruen Natalia er enig med ægtemanden. Hun har selv været professionel badmintonspiller og er vant til et aktivt liv. De vil gerne sørge for, at døtrene bliver glade for at bevæge sig og dyrke motion – uanset hvilket niveau det bliver på.

Familien har lige været igennem den helt store fødselsdagsperiode, da begge døtrene fyldte år i oktober – noget som selvfølgelig blev fejret.

Hvad tænker du om hans forventning? Kom gerne med din holdning i artiklens kommentarspor på Facebook.

Exit mobile version