Viktor Axelsens overraskende nyt for fremtiden: Her er hans udmelding efter OL-guldet

Badmintonspilleren Viktor Axelsen tog mandag OL-guldet hjem i finalen ved OL i Paris, men danskerne skal nok ikke gøre forhåbninger om at se så meget mere til ham i den sammenhæng.

Der er godt nyt – og så er der lidt skidt nyt for de danske fans, der i går fulgte med i OL-finalen i Paris, hvor badmintonspilleren Viktor Axelsen endnu engang tog guldet hjem.

Forud havde den 30-årige sportsmand nemlig ytret nogle ord, der meget vel kan tyde på, at han ikke lægger planer for en lang sportslig fremtid.

Efter at have vundet søndag, brugte han nemlig ordet “sidste” om den finalekamp, der ventede ham.

– Det tænker jeg, det er. Jeg tænker ikke, jeg spiller om…Jeg spiller måske om fire år, men at stå i en OL-finale. Den bliver sgu svær, tror jeg. Der er mange gode spillere, der er meget yngre end mig, siger Viktor Axelsen til Se og Hør.

OL afholdes i Los Angeles

Her peger badmintonspilleren på sin egen krop og understregede, at der skulle ske et mirakel, hvis han er fit for endnu en OL-finale.

Næste gang, der afholdes OL er i sagens natur om fire år, og begivenheden vil blive afholdt i Los Angeles. Her vil danske Viktor Axelsen være fyldt 34 år.

Efter sejren afslørede han, at der var sat tid af til familien, der tæller en hustru og to børn, så der rigtig kunne fejres.

– Jeg skal forhåbentligt lige have lov at kramme Natalia og ungerne. Så skal jeg feste lidt i næste uge og nyde det hele. Vi skal have lov at fordøje det hele bare os fire, lød det til Se og Hør.

Børn skulle forstå

Selv om han efterfølgende havde taget sig god tid til pressen, understregede Viktor Axelsen, at det var kvalitetstiden med familien, han glædede sig mest til.

Guldvinderen understregede nemlig, at parret lige “skal have ungerne med i det hele”, for det var også stort for dem, men de skulle lige forstå, hvad der var sket.

Både hustruen Natalia og parrets døtre Vega og Aya har fuldt med i Viktor Axelsens vej mod guldet fra start til slut, og efter semifinalen stod de da også klar til at tage deres mand og far.

– Nu skal vi have ungerne afleveret hos bedsteforældrene, og så skal vi ud og have noget alkohol. Vores piger har virkelig savnet ham, så nu er det tid til lidt fartid, siger Natalia Rhode til Se og Hør.

Viktor Axelsen
Foto: Arun Sankar/AFP/Ritzau Scanpix

Ærlige ord fra Viktor Axelsen – stort tillykke med sejren!

Vi synes bare, at Viktor Axelsen er for vild! Skriv dine tanker om beslutningen i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version