Vild forvandling for Melvin Kakooza: Så meget har han tabt sig

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix Melvin Kakooza skal på comedy-tour til næste år. Showet har fået navnet 'BROS - så blev der mørkt'. København, tirsdag den 29. august 2023.

Standup-komikeren har været gennem et vildt vægttabt den seneste tid.

Tilbage i februar 2021 måtte standup-komikeren og tv-værten Melvin Kakooza trække sig som vært for X Factor, da han var blevet ramt af en hjernetumor.

Det betød, at han skulle have den opereret ud, og selvom hele tumoren blev fjernet, så har det ikke været uden problemer for Melvin at vende tilbage. Han blev efter operationen ramt af hjertestop og måtte genoplives.

Siden har han kæmpet sig tilbage, og han er begyndt at arbejde igen.

Vildt vægttab

Nu fortæller den 32-årige komiker og skuespiller, at der i den grad er sket noget med hans krop den seneste tid. Han har nemlig i den grad været i fitnesscenteret den seneste tid. På Instagram fortæller han, at han har smidt rigtig mange kilo.

– Livet efter sygdom kan være en lang rejse, og det går ikke altid så hurtigt, som man godt kunne tænke sig! Vægten sagde 118 kg sidste sommer, og energien var næsten helt væk. Men efter en sej kamp i motionsrummet er jeg på vej tilbage, og målet under 90 kg er nået, skriver Melvin Kakooza på Instagram.

Dermed har han tabt sig omkring 30 kilo.

Her har han delt to billeder, hvor man på det andet billede kan se, hvor skarpt han står nu efter vægttabet.

På billedet kan man se ham i fuld figur og i et sort outfit, så man kan se hans “nye” krop.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Hvor er det bare sejt gået! Nu hjælpes vi ad med at ønske Melvin tillykke med det seje resultat!

Exit mobile version