Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix

‘Vild med dans’-dommer deler inderligt familieønske med kæresten

Sonny Fredie Pedersen er dommer i årets ‘Vild med dans’-show, og nu løfter han sløret for sit inderlige ønske for fremtiden.

Danseren Sonny Fredie Pedersen er med i dommerpanelet i årets ‘Vild med dans’-show. Til trods for at han hver fredag aften er at se på den store skærm, er danse-dommeren egentlig en privat mand.

36-årige Sonny Fredie Pedersen deler nemlig ikke meget ud af sit privatliv. Men alligevel åbner han nu op om sit inderlige ønske for fremtiden. Det skriver BILLED-BLADET.

Foto: Henrik R Petersen/Ritzau Scanpix

Fandt kærligheden i LA

Danser og koreograf Sonny Fredie Pedersen er flyttet til Danmark for en stund for at være dommer i årets ‘Vild med dans’-show.

Men de seneste mange år har han altså boet i Los Angeles sammen med kæresten på en ranch i L.A. County.

Ud over det fortæller danseren ikke meget om sit kærlighedsliv.

Hun er i samme branche som ham og arbejder også som danser og koreograf. Men hendes navn holder ‘Vild med dans’-dommeren hemmeligt.

Baby-lykken venter

Det næste skridt for Sonny Fredie Pedersen og kæresten er at stifte familie. Det er i hvert fald hans inderlige ønske for fremtiden.

I mange år har han ikke følt sig klar. Men nu har danse-stjernen altså indset, at der ikke er noget rigtigt tidspunkt at få børn.

– Jeg vil rigtig gerne have børn, for jeg er familiemenneske hele vejen igennem. Det har været nogle år nu, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke er helt klar, siger han til BILLED-BLADET.

Men ifølge BILLED-BLADET er danseren nu altså klar til at sætte hul på familie-eventyret i den nærmeste fremtid.

Læs også: Sarah Grünewald åbner op om alkohol-problemer: Indrømmer det er svært at stoppe

Nu ønsker vi Sonny alt det bedste i kommentarsporet under artiklen på Facebook.