Dreng synger Ed Sheeran-sang for Ellen: Se nu når han indser hvem som sniger sig op bag hans ryg

Da jeg var lille, var jeg helt besat af Elton John. Jeg havde alle hans plader, plakater på væggene, og jeg begyndte endda at få klaverundervisning for at lære at spille min yndlingssang, ‘Your Song’. Jeg lærte introen, men så kom jeg ikke så meget længere.

At vise mine færdigheder frem for andre har dog aldrig været noget, jeg sætter pris på. Og uanset, hvad jeg skal gøre, så bliver jeg altid helt svag i knæene, når jeg stiller mig op foran et publikum.

Nogen, som ikke virker til at have sceneskræk, er til gengæld otteårige Kai. Han har i flere tilfælde medvirket i talkshowet Ellen, og han er blevet en rigtig seerfavorit.

Kai elsker at synge, og han lever sig virkelig ind i det.

Kai
Youtube

Når Kai kommer ind i studiet for at besøge Ellen, har han et virkelig sødt kærlighedsbrev med. Men det er ikke første gang, Kai er på nationalt tv, for han har gæstet Ellen flere gange, første gang var han bare nogle år gammel.

Den otteårige har virkelig vundet publikums hjerter, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Kai
Youtube

Første gang han var med i Ellens talkshow optrådte han med Katy Perrys sang “Roar”, den her gang skal han optræde med Ed Sheerans verdenshit “Thinking Out Loud”.

Kai starter lige så stille, og man kan virkelig se, at han lever sig ind i situationen, når han begynder at synge. Han lukker sine øjne og lever sig virkelig ind i sangen med hele kroppen.

Noget, Kai ikke aner er dog, at Ellen har en overraskelse til ham.

Kai
Youtube

Mens Kai synger har Ed Sheeran i egen høje person sneget sig ind og står lige bag ved Kais ryg.

Tag et kig på videoen herunder for at se, hvordan Kai reagerer, når han ser, hvem der gemmer sig bag hans ryg.

Man kan slet ikke stoppe med at smile, når man ser det her vidunderbarn optræde!

Del artikeln med dine venner på Facebook, så alle får glæde af Kais utrolige optræden!