Gademusikanten bliver forvirret da 11-årig tager mikrofonen – men se nu når hun åbner munden

Der findes mange derude som har fantastiske sangstemmer. En del af dem ser vi optræde i musikprogrammer som “Idol” og “Talent”, mens andre måske optræder som gademusikanter.

Når det handler om børn, som synger, bliver jeg altid lidt ekstra imponeret.

Da jeg først så det her klip, som er filmet ude på gaden, troede jeg ikke, at det var ægte. Kommer denne magiske stemme fra den her lille pige?

Musikeren Vincent van Hessen har optrådt som gademusikant i et godt stykke tid og plejer at spille ”Ave Maria”.

Og han kan virkelig lide at optræde på gaden, han siger selv, at han kommer ganske tæt på publikum, hvilket han sætter pris på.

En dag kom en mand hen til Vincent og sagde, at hans datter ville syne ”Ave María med ham”.

Først blev han forvirret, han vidste ikke, hvem hun var og forstod ikke rigtig, hvorfor hun ville synge med ham. Til at begynde med, ønskede Vincent, at en anden skulle synge med ham. Men efter faderen insisterede, gik Vincent med til det.

ave maria
Foto: Youtube

Drømte om at blive operasangerinde

Pigen, som skulle synge med ham, hedder Amira Willighagen og kommer fra Holland. Som 7-årig begyndte hun at drømme om at blive operasangerinde. Ikke noget man bare lige lærer – men Amira var fast besluttet. På computeren så hun video efter video med operasangere, og hun sang med og kopierede deres krops- og læbebevægelser.

To år senere, uden at have fået musikundervisning, vandt Amira talentshowet ”Holland’s Got Talent” med sin kraftfulde stemme. Amira blev hurtigt en verdensensation og kunne rejse rundt og vise sit enorme talent for omverden.

Men i klippet herunder står hun ikke på en scene foran et stort publikum. Der er det altså bare hende og guitaristen Vincent van Hessen på en gade i Bruxelles.

Magisk stemme

Videoen er optaget i 2015, og Amira var 11 år dengang. Og efterfølgende tror jeg ikke Vincent ærgrer sig et sekund over, at han takkede ja til at synge med Amira.

Selvom videoen er optaget med en mobiltelefon, og lyden derfor ikke er perfekt, får jeg gåsehud, når jeg lytter til dette! Det er ingen overdrivelse at påstå, at Amira har en magisk stemme, som alle burde høre.

Her kan du se og lytte til hele klippet:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/xjsUkJqQ9yw” /]

Del denne artikel med dine venner, så de også kan nyde denne fantastiske optræden.