Mor og søns duet rører tusindvis af hjerter.

Melanie, 44, og hendes søn Jamie, 15, fra Wales har sunget sammen før, men da de fornyligt stillede op i Storbritanniens “Talent” var det hele ved at gå galt, allerede før de skulle på scenen. For ideen fra starten af var, at den 15-årige Jamie selv skulle stille op. Men et par dage før hans optræden, fik han desværre kolde fødder. Så besluttede Melanie at hjælpe sin søn, og tilbød at synge sammen med ham, hvilket gjorde, at Jamie følte sig mere tryg ved at tage udfordringen op. “At stå på scenen sammen med min søn bliver et af de stolteste øjeblikke i mit liv”, siger Melanie.

Melanie arbejder til dagligt med at synge på forskellige plejehjem, og hun er derfor vant til at synge, men grundet omstændigheder havde hun og hendes søn ikke haft meget tid til at øve sammen.

Det er tydeligt at se, at Jamie er nervøs, da han træder ind på scenen. Han spørger sågar, om han må give sin mor et kram. Det lykkedes dog for denne skønne duo at vinde dommernes hjerter med deres magiske version af “Say Something”.

Tag dig tid til at nyde denne rørende duet og del den på Facebook, hvis du også blev rørt af at høre Jamies og Melanies smukke sang.

Kunne du lide sangen? Synes godt om Newsner på Facebook for at høre flere fantastiske musiknumre .