Nygift par skal danse bryllupsdans – så vender manden sig om og forbløffer gæsterne med Dirty Dancing

Få som kan lide film har overset “Dirty Dancing”. Personligt er det en af mine favoritter, som jeg har set utallige gange. Og findes der en scene i filmen, som jeg ikke kan få nok af, så er det dansescenen som afsluttes med det klassiske løft af Patrick Swayze.

Mange har sidenhen forsøgt sig med det, men det lykkes ikke altid. Og hvis man skal danse til sangen, som det her par fra Polen, så skal man være sikker på fødderne.

Brudeparret Ada og Mateusz valgte at danse til “I’ve Had The Time of My Life” til deres bryllup. Det viste sig, at de havde trænet en del – og gav alle gæster et fantastisk show.

Dirty Dancing regner for en rigtig kultfilm. Den udspiller sig i USA, hvor Patrick Swayze spiller overfor blandt andre Jennifer Grey i en vidunderligt romantisk film.

Dirty Dancing

Hvis der er en scene i filmen, som er gået over i historien, så er det dansescenen. Ja, du ved, hvilken jeg taler om, den hvor Swayze løfter Jennifer “Baby” Grey i slutningen af filmen.

Foto: Youtube

Jennifer Warners og Bill Medley sang sangen til den vidunderlige scene, en sang som de senere faktisk vandt en Oscar for.

Brudeparrets første dans

Men når det kommer til selve dansen og ikke mindst løftet, så er der mange, som har forsøgt at gøre dem kunsten efter. Det er en klassiker – men faktum er, at det er betydeligt sværere end det ser ud.

Foto: Youtube

Det er også derfor jeg ikke kunne andet end kigge på, da jeg faldt over den her vidunderlige video.

Det handlet om det polske par Ada og Mateusz, som lige er blevet gift.

Til festen valgte de at overraske gæsterne med de særlige dansetrin fra Dirty Dancing – og alting sad lige i skabet.

Klassisk løft

Til sidst kom de frem til finalen. Det klassiske løft.

Foto: Youtube

Det endte i stor succes og jubel fra gæsterne – tal lige om en fantastisk bryllupsdans!

Se Ada og Mateusz’ herlige Dirty Dancing-dans i klippet nedenfor!

Hvilken vidunderlig bryllupsdans, den bragte virkelig et smil frem!

Hvis du også synes, at Ada og Mateusz’ dans var fin, så del gerne artiklen videre til dine venner, så de også ser den skønne dans!