Susan Boyle stiller sig på scenen med stort børnekor – da sangvalget afsløres går et sus gennem publikum

Julen er her endelig! Det indebærer, at vi hører julesange hvor end, vi går hen. I radioen, på gader og stræder, i butikker og i sofaen foran TV’et. Julesangene er overalt, og selvom mange af dem er gode og spreder herlig julestemning, så synes jeg sommetider, at det kan blive for meget.

Men i dette tilfælde er der virkelig ikke noget at fnyse ad! Hele verden fik øjnene op for Susan Boyle, da hun vandt Britain’s Got Talent for nogle år siden. Et år senere var hun tilbage i programmet, hvor hun stod for en magisk juleoptræden. Denne juleoptræden er nok ganske ukendt i Danmark, og derfor blev jeg endnu gladere af at finde dette guldkorn.

I videoklippet nederst i artiklen indtager Susan Boyle scenen og viser, at hun har en engels stemme!

Youtube

Susan Boyle har tryllebundet publikum med sin himmelske stemme i flere år nu. Debutalbummet gik direkte ind på førstepladsen på hitlister i mange lande, og her viser hun, at hun også kan synge julesange med bravour.

Youtube

Hun synger juleklassikeren “Away in a Manger”, som blev skrevet helt tilbage i 1895. Susan Boyle udgav sangen på sin anden skive “The Gift”, og den virker unægteligt populær, da hun fremfører den på Rockefeller Plaza i New York. Lyt og nyd selv i videoen herunder!

Så stemningsfuldt! Synes godt om og del gerne videre, så flere kan høre Susan Boyles magiske stemme her i juletiden. ❤️