Arkivfoto: Shutterstock

12-årig pige på løbehjul dræbt i morges – nu er der nyt i sagen

Mandag morgen blev en 12-årig pige dræbt i en tragisk færdselsulykke i Østervrå i Vendsyssel.

Her kørte pigen på løbehjul, da hun blev påkørt af en bil. Nu efterlyser politiet vidner i den frygtelige sag.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiets undersøgelser har påvist, at pigen kom kørende på et el-løbehjul på vej til skole, da hun blev påkørt på Brøndenvej i Østervrå.

På grund af det efterforskningsarbejde, som skal belyse hele hændelsesforløbet, kan politiet ikke udtale sig yderligere om disse omstændigheder.

– Det skal politiets efterforskning belyse, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mads Hessellund.

Arkivfoto: Shutterstock

Mads Hessellund understreger, at politiet gerne vil høre fra eventuelle vidner, som måtte have set ulykken. Eller hvis man har observeret pigen på løbehjulet på vej til skole.

Bilen, som ramte pigen, blev ført af en 50-årig mand. Han blev på stedet anholdt af politiet, da man fik mistanke til, at han var påvirket under kørslen. Dette skal en blodprøve nu fastslå.

Manden kom ikke til skade under ulykken, og vil i dag blive afhørt af politiets efterforskere, ligesom der blev foretaget en række yderligere efterforskningsskridt i sagen.

Politiets jurister har besluttet, at manden skal fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring tirsdag klokken 08.45. Han er sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel i påvirket tilstand.

Politi og bilinspektør har tidligere i dag arbejdet ude på uheldsstedet. Her er man fortsat i gang med at afhøre og undersøge alle omstændigheder omkring den tragiske ulykke.

De pårørende til pigen er blevet underrettet.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du ringe til politiet på 114.

Nu hjælper vi hinanden med at dele dette opslag, så politiet kan komme i kontakt med eventuelle vidner!