Handout/AFP/Ritzau Scanpix

Chok-udvikling i Madeleine McCann-sagen: Politiet afspærrer område efter nye spor

Nu er der nyt i sagen om Madeleine McCann.

Det var desværre nok de færreste, der rent faktisk troede på den polske kvinde, Julia Wandelt, da hun påstod, at hun var den forsvundne britiske pige Madeleine McCann.

Alligevel var det nedslående nyheder, da det desværre blev bekræftet, at Julia og Maddie intet har med hinanden at gøre.

Endnu værre har det selvfølgelig været for Madeleines forældre, Gerry og Kate, der havde indvilliget i at få sammenlignet Madeleines DNA med Julias.

Før resultatet har fokus været på den tyske sexforbryder Christian Brueckner, der i forvejen sidder fængslet for at have voldtaget en 72-årig amerikansk turist i Algarve.

Men efter flere års mistanke skete der også en udvikling her, da en tysk domstol i april valgte at droppe retssagen mod Brueckner.

Har fået nye spor

Endnu en gang lod det derfor til, at politiet var på bar bund i sagen om Madeleine, der forsvandt under en familieferie i Portugal i 2007.

Nu lader det umiddelbart til, at politiet alligevel har noget at gå ud fra, og at Christian Brueckner ikke alligevel er helt uden for mistanke. Der er i hvert fald en stor aktion i gang lige nu.

Artiklen fortsætter under billedet…

Madeleine McCann
Madeleine McCann. Foto: Handout/AFP/Ritzau Scanpix

Blev tippet af tysk politi

Lige nu har politiet nemlig valgt at afspærre en sø ved Arade-dæmningen i Portugal. Arade er cirka 50 kilometer fra det ferieområde, hvor Madeleine forsvandt fra.

Det skriver det britiske medie Sky News.

Her er dykkere blevet set i vandet, hvortil også en båd med betjente er blevet sendt ud på søen.

Det er de tyske myndigheder, der har bedt politiet i Portugal om at undersøge søen, da Christian Brueckner angiveligt besøgte området ofte. Han skulle have omtalt stedet som “sit paradis”.

Christian Brueckner nægter stadig at have noget med Madeleines forsvinden at gøre.

Vi håber inderligt, at sagen om Madeleine McCann snart bliver opklaret. Det fortjener både Maddie og hendes forældre. Del dine tanker om sagen i kommentarsporet og del meget gerne artiklen.