Danskernes hårde kritik efter uafgjort mod Slovenien – kravet til Kasper Hjulmand efter kampen: “Nu må der ske noget”

Søndag aften var der lagt op til den helt store fodboldfest. Her skulle Danmark møde Slovenien, og selvom vores lille land hurtigt kom foran, så endte kampen uafgjort. Et resultat som danskerne langt fra er tilfredse med.

Store dele af Danmark var i går iklædt de rød-hvide farver, mens tusindvis af danskere havde fundet vej til Stuttgart i Tyskland for at støtte herrelandsholdet i fodbold søndag.

Her spillede Danmark deres første gruppekamp, da de mødte Slovenien.

Inden kampstart var forventningerne, at Danmark ville hive en sejr hjem, og optakten til turneringen havde da også været god.

I tiden op til EM spillede Danmark to venskabskampe mod nabolandene Sverige og Norge. Her blev det til sejre på henholdsvis 2-1 og 3-1, så selvtilliden var tanket op inden kampen.

Det danske landshold startede ud med et godt pres og efter 17 minutter kom holdet foran på et fantastisk mål af Christian Eriksen efter en kreativ assist af Jonas Wind.

Men efter pausen gik luften af ballonen, og kort efter anden halvleg gik i gang kunne den slovenske spiller Petar Stojanovic udligne til 1-1. Det blev kampens resultat, og de danske fans er ikke vilde med det resultat. Det kan man blandt andet se på Facebook, hvor Newsner har spurgt, hvad danskerne mener om kampen.

Nu skal der ske noget

Her er holdningen klar: Der skal til at ske noget.

– Tror at kun er 2 kampe tilbage med Hjulmand som landstræner, for nu må det ske noget med det landshold, lyder en af kommentarerne, som har fået over 50 ‘synes godt om’ tilkendegivelser.

Flere skriver, at Kasper Hjulmand og Peter Møller fra DBU bør skiftes ud, men selvom det ikke er alle som mener, at der skal så drastiske tiltag til, så er der især en ting som skal ændres.

– En hån mod alle de fans som koster penge og følger i det her EM. Spillere og trænere helt uden engagement.

– Forventningerne var store . Men sikken skuffelse. Der manglede totalt energi specielt i 2 halvleg, skriver en anden. Ønsket om mere kampgejst går igen flere gange.

Generelt bliver det flere gange nævnt, at tempoet faldt for meget i anden halvleg, at danskerne spillede for defensivt og at der skulle være skiftet ud langt tidligere i kampen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Flere af læserne er klar med bud på, hvad der nu skal ske.

– Danmark er ikke værdige til at fortsætte: for ringe boldkontrol, mangel på passion, mangler energi! De skal AKUT have mentaltræner B. S. Christiansen ned i landsholdslejren! Vores næste landstræner skal være en tysker der kan få disciplin og professionel indstilling tilbage på landsholdet, lyder en af kommentarerne.

Det er dog ikke kun kritiske røster, som rammer det danske hold.

– Hjulmand er en fantastisk træner. Det var en træls anden halvleg, men de kommer stærk tilbage, lyder det fra en. Selvom der er flest kritiske røster mod Kasper Hjulmand, så er der flere som tror, at han og spillerne nok skal klare sig.

Mens det mest er Kasper Hjulmand som danskerne er sure på, så er der en spiller, som mange gerne vil sætte positive ord på. Kampens danske målscore Christian Eriksen fremhæves flere gange og får rosende ord med på vejen.

Frygter torsdag

Men selvom Danmark søndag ikke fik det resultat som landets mange fans havde håbet, så er der stadig to gruppespilskampe tilbage. Her skal Danmark møde England og Serbien.

England venter torsdag den 20. juni, mens Serbien venter tirsdag den 25. juni.

Især torsdag er mange danskere allerede begyndt at frygte. Englænderne startede deres EM ud med en sejr over Serbien. Her blev det til 1-0 på et mål af Jude Bellingham. Dermed går englænderne danskerne i møde fulde af selvtillid.

På kommentarsporet på Facebook udtrykker flere personer, at det frygter torsdag, da de forventer at blive kørt over af det engelske godstog.

Hvordan tror du, at det går Danmark til EM? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarspor på Facebook.