Johnny Reimar er fyldt 80 år: Nyder livet som oldefar

Musikproducer Johnny Reimar har fejret sin 80-års fødselsdag, og han nyder i den grad tilværelsen som oldefar.

Det har været en stor dag, som den 80-årige Johnny Reimar netop har fejret, for han er nemlig rundet det skarpe hjørne med maner.

Livet har da også behandlet den populære musiker godt, og han kan i dag se tilbage på en lang karriere og et skønt familieliv.

Her har han fået i alt seks børnebørn og to oldebørn, som han er meget glad for og som sætte kulør på hans tilværelse.

– Det er jeg stolt af. Oldefar er min fornemmeste titel, og den praler jeg gerne med, siger han til BILLED-BLADET.

Johnny Reimar fortryder

Det er barnebarnet Filis, der har givet ham de to oldebørn, og flytningen til Hellerup har netop været med på sigte på at komme tættere på den yngste del af familien.

Personligt kan han i dag godt fortryde, at han ikke var mere sammen med sine børn, da de var små, og det ville han have gjort anderledes i dag.

I dag er det blevet mere moderne, at fædrene tager del i de små børns opvækst, men først og fremmest vil Johnny Reimar dog understrege, at han er familiemenneske.

johnny.reimar
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix

Dagen blev fejret

Den runde dag er da også blevet fejret med maner, og børnene har foråret ham en fornem gave i form af en gåtur ned ad barndommens gade i Odense med familien.

Nu håber den populære musiker på, at han kan få lov at runde de 90 år, og så vil han ellers bare nyde livet med sin hustru Annie.

Hvor er det skønne ord fra Johnny Reimar!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!