Johnny Reimar sørger over Peter Bellis død: Her er hans hjerteskærende ord om tabet

Musiker Johnny Reimar var med til at kickstarte Peter Bellis karriere, og nu begræder han det store tab efter hans død.

De to havde et helt særligt bånd, for musiker Johnny Reimar var nemlig med til at kickstarte Peter Bellis karriere tilbage i 1960’erne.

Johnny Reimar var nemlig direktør og producer i pladeselskabet Magnet, hvor Peter Belli var i stald, og nu begræder han virkelig tabet af ham.

Han ser flere og flere af de gamle talenter falde fra, hvor Peter Belli især gjorde sig bemærket med en rå og kraftig stemme.

– Han var i virkeligheden nok den sidste “rocker”, vi havde. Og så havde han en evne til at blive bedre og bedre med årene. Peter kunne sætte gang i den, siger Johnny Reimar til Se og Hør.

Cocktail var hans

Peter Belli var ofte godt selskab samt en hyggelig mand at være sammen med, og så satte han virkelig gang i den ifølge Johnny Reimar.

Faktisk havde musikeren endda en egen cocktail, han bestilte, der var en blanding af cola og Four roses, og så havde han et godt samarbejde med Johnny Reimar.

Det var også en ren tilfældighed, at Peter Belli ikke fik hittet “Der er noget galt i Danmark”, som John Mogensen skrev, for Johnny Reimar mente, den var for hård kost.

John Mogensen endte derfor selv med at synge sangen, og det var Peter Belli naturligvis ret ærgerlig over, fortæller Johnny Reimar i dag.

Foto: Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix/Mikkel B. Stegmann/Wikicommons

Smukke ord fra Johnny Reimar!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!