Lykkelige Christian Degn friede juleaften: Nu sætter han ord på sit drømme-bryllup

TV-vært Christian Degn skal giftes med sin Trine, og nu fortæller han, hvordan han drømmer om, at brylluppet skal være.

Den 43-årige TV-vært Christian Degns romance med Trine Johst Vammen har haft fart på, siden de fik øjnene op for hinanden i sommeren 2021.

De besluttede sig ret hurtigt for at få et barn sammen, og det resulterede i, at lille Vagn kom til verden sidste sommer.

Juleaften satte den populære TV-vært så trumf på, for han valgte at fri til sin udkårne og fik selvfølgelig et rungende ja.

LÆS OGSÅ: Christian Degns sjove gestus efter søns fødsel: Her er den søde årsag til det uventede køb

Bryllup er ikke planlagt

Nu er parret flyttet til Randers, og det er tid til at gøre sig tanker om, hvordan deres bryllup skal stå.

– Vi har ikke planlagt nogen dato for brylluppet endnu, men jeg vil gerne holde en fest, som vi selv kan være med til uden, at vi skal holde styr på lille Vagn hele tiden, siger Trine Johst Vammen til BILLED-BLADET.

Det kræver altså, at sønnen er blevet så stor, at han kan blive passet, men samtidig løfter Christian Degn sløret for, at meget kan nå at ske inden da.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Vagn skal have søskende

Det kunne jo meget vel være endnu en familieforøgelse, parret har i tankerne, men TV-værten understreger i hvert fald, at hans forlovede ikke vil giftes, mens hun er gravid.

Her tilføjer Christian Degn, at det bestemt ikke er parrets ambition, at Vagn skal være enebarn, men de er også indforståede med, at det ikke er givet, da han har ekstremt nedsat sædkvalitet.

Parret bor lige nu i en lejebolig i Randers, mens de leder efter en fast bolig, som kan danne rammen om deres familieliv.

Mon ikke de to får et fantastisk bryllup!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!