Mystisk besked inden Harry og Meghans bryllup – indstiller alt

Den 19. maj kommer kirkeklokkerne til at ringe i Windsor Castle, Storbritannien – når prins Harry gifter sig med sin Meghan Markle.

Nu har et vedvarende rygte taget fart inden bryllupsfeberen… og det fører tankerne tilbage til prinsesse Dianas begravelse for 20 år siden.

Siden forlovelsen blev tilkendegivet i efteråret har forventninger været høje for prins Harry og skuespilleren Meghan Markles kommende bryllup.

Vi venter alle på flere detaljer – og spekulationerne er i fuld gang.

Nu har yderligere et rygtet taget fart, inden det kongelige bryllup.

Foto: Wikipedia

Hidtil har det ikke været kendt hvilken eller hvilke artister, som skal optræde til parrets bryllup.

Men nu kan People Magazine være på sporet. Ifølge magasinet kan verdensstjernen Elton John komme til at synge for brudeparret.

I weekenden kom det frem, at Elton John har indstillet alle de shows som skulle have foregået i samme uge som brylluppet. På Elton Johns officielle hjemmeside kalder man det kort og godt for en planlægningskonflikt.

Foto: Wikipedia

Det ville i så fald ikke være første gang, at Elton John synger for det britiske kongehus.

Blandt andet fremførte han ”Candle in the Wind” da prinsesse Diana blev begravet i Westminister Abbey den 6. september 1997. Sangeren var en god ven med prinsesse Diana og har i tidligere interviews kaldt hende for “en fantastisk ven”.

– Hun var meget elsket. Hun var en kontroversiel person for nogle, men ikke for mig, har Elton John tidligere sagt ifølge People Magazine.

Foto: Wikipedia

Om Elton John kommer til at optræde ved  prins Harry og Meghan Markles bryllup må tiden vise. Selv har den 70-årige ikke kommenteret rygterne, men tidligere udtrykte han sin glæde over parrets forlovelse.

– Jeg brugte en del tid med Harry i Sicilien sidste sommer og jeg kunne se, at han var totalt forelsket, har Elton John tidligere sagt ifølge People Magazine.

Her kan du se det rørende klip, da Elton John sang til prinsesse Dianas begravelse: 

Synes godt om og del for at sende dine lykkeønskninger inden det kongelige bryllup!