Pigen fortryller alle da hun går i gang med henførende rutine i skøjtehallen

Kunstskøjteløb er en sport, som får alt for lidt tv-tid herhjemme. Hånden på hjertet kan jeg selv ikke nævne en eneste kører i verdenseliten. Men hver gang jeg falder over et klip med denne fantastiske sport, må jeg bare se på. 

Derfor blev jeg så glad, da jeg fandt denne lille pige, som udfører en helt utrolig rutine. Hun udfører den med en styrke, selvsikkerhed og stolthed, som gør hende til et ægte forebillede for alle unge piger.

Som bare ni-årige gennemførte Starr Andrews fra USA dette unikke show, hvor hun går imod alt det, man normalt ser i kunstskøjteløb. Hun kaster med håret, danser vildt og lever fuldt ud på isen. 

Det gør mig så glad at se en så ung pige som Starr, der virkelig tør stikke ud og gøre noget for sig selv. Det er i sandhed inspirerende i en verden, hvor det er så vigtigt at passe ind, og hvor mange bare følger strømmen. 

I dag er Starr 15 år, og hun satseralt på sit elskede kunstskøjteløb. Hvis hun fortsætter som i klippet herunder, kan hun meget vel nå sit mål om at komme med til de Olympiske Lege i 2018. 

Del gerne denne artikel, hvis du også synes, at kunstskøjteløb er en helt fascinerende sport, og at alle unge piger burde se op til Starr Andrews.