Sådan bruger du ståltråd og en kuglepen til at lave et vidunderligt smykke

Alle smykker passer forskellige mennesker godt i forskellige situationer – og vi er sikkert mange, der vælger at købe nyt, hvis vi ikke finder noget i smykkeskrinet, som føles optimalt til netop den fest, fødselsdag eller middag, vi står og skal til. 

Det er dog et valg, der i længden kan sætte bankkontoen på prøve. Så hvorfor ikke forsøge at give de smykker, du allerede har, et ekstra touch?

Ja, det lyder nok som et lidt besværligt arbejde – men det behøver det faktisk slet ikke at være. Faktum er, at du kommer ganske langt bare med en kuglepen, ståltråd og lidt neglelak. 

Det fine trick, jeg taler om, har på det seneste spredt sig som en løbeild på nettet med masser af instruktionsvideoer, som viser, hvordan man kan lave små blomster, som kan sidde på et diadem, et armbånd, en halskæde eller hvad man nu har lyst til. 

Og ikke nok med det – disse blomster kan også bruges til noget helt andet: de kan udsmykke kort, bruges som borddekoration eller give nyt liv til en vase. 

Til dette tip skal du bruge ståltråd, neglelak, en kuglepen, et smykke, en bidetang, en skuresvamp (til at placere dine kreationer på, mens de tørrer) og en limpistol. 

Se her hvordan du gør:

Billedkilde: Imgur

Del gerne dette med nogen, som elsker at have noget at sysle med og som bør opdage dette enkle kneb!