Opskrift: Ny metode til at bage kanelsnegle får smagsløgene til at skrige

Selvom du muligvis mener, at den klassiske kanelsnegl er hellig, så er det værd at overveje denne opskrift, næste gang du bager. Der er ingen tvivl om, at dine kaffegæster ikke vil beklage sig over denne lækre snegl!

Se opskriften herunder og lad dig inspirere!

Du skal bruge:

Til dejen:

Til fyldet:

Sådan gør du:

1. Hæld mel, æg, smør, sukker og salt i en stor skål. Læg gæren i en lidt mindre skål, tilsæt lidt mælk og rør indtil gæren er opløst. Tilsæt indholdet fra den lille skål over i den store, nu kan du piske blandingen til en dej. Dæk dejen med et viskestykke og lad den hæve i en time.

Youtube

2. Efter dejen er hævet, skal du rulle dejen til en aflang firkant på et meldækket bord. Pensel med blødt smør. Smørret skal ikke være flydende, kun blødt.

Youtube

3. Bland sukker og kanelsammen, drys det ud over dejen og rul den sammen til en ‘pølse’.

Youtube

4. Nu skal du skære kanelstangen ud i snegle, en hel stang skal blive til seks kanelsnegle. Gør som anvist på billedet nedenfor.

Youtube

5. Læg kanelsneglene på en bageplade og pres let med en ske. På denne måde buer dejen lidt op, så sneglene får en flottere form.

Youtube

6. Nu skal sneglene bare bages. Sæt bagepladen ind i ovnen ved 180 grader og bag dem i 20 minutter. Vupti – nu har du lækkert bagværk, du kan servere til lækkersultne gæster!

Youtube

Ser de ikke bare lækre ud? I videoen nedenfor kan du se, hvordan du skal gøre!

Del gerne opskriften på Facebook, hvis du kender nogen, som elsker kanelsnegle

Exit mobile version