Anne-Grethe Bjarup Riis taler ud om skilsmissen

Skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis meddelte i foråret, at hun skulle skilles efter tyve års ægteskab, og hun har nu taget hul på et helt nyt kapitel i sit liv.

Der er ingen tvivl om, at skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis har været en hård tid igennem på det seneste, for hun er nemlig skilt efter tyve års ægteskab.

Det var i maj, at hun kunne meddele, at hun og eksmanden Bo Riis var flyttet fra hinanden, efter de havde været nogle svære år igennem.

Sønnen Gilbert har nemlig været ramt af leukæmi, og der var ingen tvivl om, at det havde tæret på kræfterne for ægteparret.

Børnene bor hos mor

Skuespilleren kan dog afvise, at hun har en ny kæreste, og Anne-Grethe Bjarup Riis fortæller åbent, at hun lige har brug for at lande.

– Det er jo den partner, man har delt livet med igennem rigtig mange år, hvor man havde håbet på, at det ville gå, og det gjorde det bare ikke, siger Anne-Grethe Bjarup Riis.

Hun og Bo Riis har to børn sammen, mens skuespilleren har sønnen Osvald fra sit første ægteskab. I øjeblikket bor de yngste, Yrsa og Gilbert, hos hende.

Skilsmisse er hård

– Hvordan har du det?

– Jeg har det sgu godt. Jeg er ved at lande, men jeg må sige, at det har været hårdt.

Kan man blive klogere af at blive skilt?

– Jeg synes jo, at man hele tiden kan blive klogere på ens eget liv, og hvorfor man er blevet ved. Jeg går i terapi. Jo, jeg er blevet klog, siger Anne-Grethe Bjarup Riis ærligt.

Bøger skrives

Hvad står fremtiden på?

– Jamen, den står bare på, at der skal være ro på, og jeg skal have mine børn igennem den krise, siger skuespilleren.

Samtidig er Anne-Grethe Bjarup Riis fuldt optaget af at skrive på ‘Egeskov’-bøgerne i samarbejde med Thomas Rydahl, hvor makkerparret lige nu er i gang med bog nummer to.

Skuespilleren beretter begejstret, at de føler sig meget glade og er vilde med karaktererne, og at de håber, interessen derude vil være stor.

Om ikke så længe får de to forfattere desuden svar på, om bøgerne skal omsættes til en TV-serie, og Anne-Grethe Bjarup Riis kan sige så meget, at hun lige har sat en underskrift på, at hun ikke må sige mere.

Hun debuterede første gang som forfatter tilbage i 2008.

Vi sender varme tanker til Anne-Grethe Bjarup Riis og håber alt det bedste for hende på den anden side!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

LÆS MERE:

° Anne-Grethe Bjarup Riis taler ud om skilsmissen: Derfor gik det galt

° Trist nyhed: Anne-Grethe Bjarup Riis er blevet skilt