Trist nyhed: Anne-Grethe Bjarup Riis er blevet skilt

Skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis er blevet skilt efter 20 års ægteskab med manden Bo Riis, bekræfter hun.

Der er en trist nyhed fra skuespilleren Anne-Grethe Bjarup Riis, for hun er nemlig blevet skilt fra sin livspartner, Bo Riis.

Det sker efter nogle hårde år, hvor deres søn Gilbert som blot otteårig blev ramt af leukæmi, og de sammen måtte kæmpe for hans overlevelse.

Heldigvis er sønnen raskmeldt i dag, men ægteskabet mellem hans forældre holdt altså ikke, bekræfter Anne-Grethe Bjarup Riis.

– Det er rigtigt, at vi er blevet skilt. Det er sørgerligt. Det kunne ikke være anderledes. Men jeg har det godt. Vi og børnene har det godt. Og vi kan sagtens tale sammen, siger Anne-Grethe Bjarup Riis til Se og Hør.

Anne-Grethe Bjarup Riis
Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Ægteparret er flyttet

Skuespilleren understreger samtidig, at det da også klart har haft en indflydelse på hendes ægteskab, at sønnen har været meget syg.

Sidste år solgte Anne-Grethe Bjarup Riis og hendes daværende mand deres lejlighed på Østerbro, og skuespilleren er nu flyttet ind i en ny lejlighed i samme kvarter.

Samtidig er hendes eksmand Bo Riis flyttet til Vesterbro efter skilsmissen fra Anne-Grethe Bjarup Riis.

Skilsmisse blev afblæst

Parret blev gift tilbage i 2003 og er foruden sønnen Gilbert også forældre til datteren Yrsa, og tanken om skilsmissen har før været aktuel.

– Vi har været ved at gå fra hinanden, men der havde jeg det bare sådan: Skal mine børn først udsættes for vores cancerhelvede og dernæst trækkes igennem en skilsmisse?, har Anne-Grethe Bjarup Riis tidligere udtalt til Femina.

Derfor besluttede hun og hendes daværende mand at kæmpe for forholdet, og dengang forklarede hun også, at de var ved at komme ud på den anden side.

Parterapi blev opsøgt

I forbindelse med sønnens sygdom lavede Anne-Grethe Bjarup Riis og familien også en dokumentarfilm om forløbet under titlen ‘Til Gilbert fra mor’, og desuden skrev hun også bogen ‘I guds rige’.

– Det starter med, at jeg bare filmer, fordi det er så vanvittigt absurd pludselig at havne i en situation, hvor man skal se to et halvt år frem med kemo. Jeg bliver ved med at filme, fordi jeg gerne vil holde fast i, at han overlever, har Anne-Grethe Bjarup Riis tidligere sagt til BILLED-BLADET.

Her fortalte hun også, at hele familien har været i terapi og ikke mindst hun og ægtemanden havde søgt parterapi, og at hun også fandt det svært, at familie og venner ikke bakkede så meget op, som hun havde håbet.

Heldigvis har Gilbert det godt i dag og er kommet godt ud på den anden side af sin sygdom, og drengen lever nu et normalt ungdomsliv.

Varme tanker til Anne-Grethe Bjarup Riis i denne svære tid!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!