Esben Dalgaard på optagelse efter smertefuldt styrt: ‘Jeg har fået en fod stand-in’

Forleden kom skuespilleren galt afsted med sin fod, som nu er alvorligt forstuvet. Derfor måtte en helet anden træde til og ‘spille hans fod’, da Esben forleden var på optagelse til en ny serie.

Den 45-årige skuespiller Esben Dalgaard, som vi især kender fra ‘Tinka og julekalenderen’, tv-serien ‘Hånd i hånd’ og Netflix-hittet ‘Kastanjemanden’, var over Store bededagsferien i et uheldigt styrt hjemme i privaten.

Til Newsner fortalte han, hvordan uheldet skete:

– Jeg skulle i kælderen og bore et klapbord op. Da jeg skulle ud af udestuen og ned i kælderen, hoppede jeg lynhurtigt i et par af min datters Crocks (en form for badetøfler, red.). Tre trin før jeg var nede, snublede jeg og faldt med fuld vægt hen over anklen, fortæller skuespiller og familiefar Esben Dalgaard til Newsner og fortsætter:

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

– Den er ikke brækket, men er kraftigt forstuvet og svulmet enormt op og gør sygt ondt. Altså da det skete var det klart en ud af kroppen oplevelse. Wow! Lidt et rush faktisk!

På en række billeder af hans fod ses det tydeligt, at den er både lilla og meget hævet.

image0.jpeg
Foto: Privat

Har fået en fod stand-in

I disse dage er Esben Dalgaard i fuld gang med optagelserne til en ny familieserie, som får titlen ‘Felix og Åmanden’, og det har vist sig at være lidt udfordrende med et sæt krykker:

– Sidder på optagelse nu, så det er en smule bøvlet på krykker. Men altså det ‘går’, lyder det kækt fra skuespilleren, som altså trods omstændighederne er ved godt mod.

Han fortsætter:

image0.jpeg
Foto: Privat

– Lige nu er jeg som sagt på optagelse på ‘Felix og Åmanden’, og har noget så fint som en ‘fod-stand-in’… No shit!, lyder det fra den skadede skuespiller, som dog forventer at være oppe og gå igen inden længe.

Av! Det ser slemt ud!

Vi ønsker Esben rigtig god bedring i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!