Katten nægter at slippe sin ejers gravide mave – se nu reaktionen da barnet fødes

Hvis man har kæledyr, ved man, hvor kærlige og omsorgsfulde de kan være. Denne historie gjorde mig så glad, da den viser, hvor kloge dyr rent faktisk er!

Liel Ainmar Assayag adopterede en kat fra kattens værn og gav hende navnet Panda. Katten blev hurtigt glad for sin nye ejer, og fulgte hende over alt. Der var specielt én kropsdel, der interesserede Panda - nemlig Liels mave.

Pandas yndlingssted var at ligge direkte på sin ejers mave. Men maven blev langtsomt større og større, og snart var den så stor, at Panda i stedet var nødt til at ligge ved siden af maven.

©Facebook

Det var som om, at Panda ventede på, at der skulle ske noget derinde i maven…

©Facebook

Lige siden Liel blev gravid, har Panda været ekstra kælen og kærlig over for hende. Hun må næsten have kunnet fornemme, at der var en lille person inde i maven, der havde brug for hendes kærlighed.

©Facebook

Efter ni lange måneder kom Liels lille søn, Sean, endelig til verden.

©Facebook

I starten virkede Panda først lidt forvirret, men da hun snuste til lille Sean forstod hun, at det her var øjeblikket, hun havde ventet på i så lang tid.

©Facebook

I dag er Sean og Panda bedste venner, og Liel er den stolte mor til dem begge. Panda elsker stadigvæk at sove sammen med Sean, præcis som hun gjorde, da han var inde i maven. Om natten vil hun ikke være i hans seng, men hun sover i stedet på gulvet ved siden af sengen, så tæt på Sean som muligt.

©Facebook

Det kan godt være, at Sean ikke helt forstår det endnu, men han har fået en ven for livet.

©Facebook

Dyr er jo for vidunderlige! Blev du glad af at læse denne historie? Så synes godt om artiklen og del den med dine venner!