Annette Heick sætter ord på “Matador”-rolle: Derfor er hun nervøs

Sangerinden Annette Heick skal spille rollen som Elisabeth Friis i ny “Matador”-musical, og det vækker en særlig nervøsitet hos hende.

Der er spænding at spore nu, hvor den nye “Matador”-musical er sat godt på skinner med præsentationen af det nye cast.

I rollen som Elisabeth Friis kommer vi til at opleve sangerinden Annette Heick, der med angst og bæven har sagt ja til den store udfordring.

Selv er hun stor “Matador”-fan og har set TV-serien et utal af gange især under sine barsler, så hun kender sin rolle ganske godt.

– Jeg er da lige ved at tisse i bukserne. Man tænker: “Shit, den er farlig” og “Wauw, der bliver jeg nødt til at sige ja til af samme grund”. Hvo intet vover, intet vinder, siger hun til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Annette Heick har fået glansrolle: Skal medvirke i ny “Matador”-musical

LÆS OGSÅ: Annette Heick med stor TV-nyhed: Populært program vender tilbage

LÆS OGSÅ: Annette Heick deler svær besked om helbredet

Publikum skal med

Annette Heick er dog også godt klar over, at de med den nye opsætning går ind og piller ved noget, som mange danskere betragter som nationalklenodie.

Nu håber hun blot på, at de også vil kunne få det yngre publikum med på at opleve den berømte fortælling for første gang og blive forelsket i TV-serien.

Hendes egne sønner Storm og Eliot har nemlig aldrig set “Matador”, selv om deres mor altså er ganske vild med serien.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Lise Nørgaard godkendte

Selv taler hun nærmest med på replikkerne, når hun genser TV-serien, men resten af familien deler altså ikke helt hendes begejstring.

Musicalen får premiere 15. februar næste år i Falkoner Salen på Frederiksberg, og det bliver desuden Gordon Kennedy, der skal spille grisehandler Larsen.

Lise Nørgaard var før sin død inde over den nye musicalopsætning og har altså nikket til det, der nu vil blive vakt til live.

Vi glæder os til at høre mere om musicalen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!