Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Arbejdspresset er stort for Sarah Grünewald: Finder støtte i sine nærmeste

‘Vild med dans’-værten Sarah Grünewald har mange jern i ilden, og der er en helt særlig grund til, at det kan lade sig gøre for hende.

Fredag efter fredag er Sarah Grünewald at se på de bonede gulve som vært i ‘Vild med dans’. Ud over det har hun altså også flere andre jern i ilden.

Efter eget udsagn kører hun i et højt gear for tiden, og det kan altså kun lade sig gøre med den støtte, hun finder i sine nærmeste. Det skriver hun i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Mange jern i ilden

Sarah Grünewald er vært i ‘Vild med dans’ og derudover har hun også sit eget sportsbrand, og med med alt det løse, der også følger med, er hun en travl dame for tiden.

– Jeg kører et ok højt gear for tiden, med både Redo, Vild med dans, og det løse, men jeg må også bare konstatere at jeg har benzin i form af kærlighed, humor, skriver Sarah Grünewald blandt andet i opslaget.

Her nævner hun, hvor taknemmelig hun er for sine venner, veninder, familie og alle hendes kære, som rækker ud til hende og spørger, om de kan gøre noget for hende i denne tid, hvor hun har meget at se til.

Finder ro i kærligheden

Den støtte, hun har fået i denne tid er ikke gået ubemærket hen. Det forsikrer Sarah Grünewald i opslaget på Instagram.

Her fremhæver hun også sin mand, Ben Kaniewski, som hun har dannet par med siden 2020. Hans kærlighed finder hun ro i.

– Min mand som pakker mig ind i simple retter, dynen på sofaen, engelske ord på fransk, og de andre kærlighedssprog alt imens at han taler som et utæt vandrør og lader min stilhed være velkommen uden at forsvinde, skriver Sarah Grünewald blandt andet.

Støtten er værdsat

Sarah Grünewald gør det klart, at hun ikke tager noget for givet.

Hun er evigt taknemmelig over den støtte, hun får i denne travle tid, og det er samtidig derfor, det hele kan lade sig gøre.

– Det hele her, er ikke gratis benzin, det er jeg klar over. Men jeg er så taknemlig, oven i alt det travle, at jeg får netop dét, og at det gør at jeg kan kører hele vejen de næste to uger og derefter kunne klare at hjælpe dem omkring mig når de skal have tanket… 🙋🏼‍♀️🛻🫶🏼❤️, slutter hun af med at skrive.

Læs også: Thomas Evers Poulsen smider tøjet før ‘Vild med dans’: Efterlader intet til fantasien i skør video

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.