Foto: Liv Oeian / Shutterstock.com

Brækkede benet i skiulykke: Sådan går det med prinsesse Estelle nu

Det skulle have været en hyggelig tur for familien, da kronprinsesse Victoria og prins Daniel havde taget børnene med på skitur omkring årsskiftet. Men det endte med at prinsesse Estelle, 7 år, brækkede benet.

Nu er der nye oplysninger om den svenske prinsesse fra hoffet.

2020 var næsten kun lige gået i gang, da nyheden om, at prinsesse Estelle havde brækket benet på en skitur med familien kom frem.

– Hoffet kan bekræfte, at prinsesse Estelle har fået en fraktur i underbenet i forbindelse med skiløb. Hun har fået gips på og har det i øvrigt godt, fortalte det svenske hofs informationschef Margareta Thorgren til Aftonbladet i den forbindelse.

Men nu er der nyt om prinsessen, der lærte at køre på ski allerede som toårige.

Foto: Liv Oeian / Shutterstock.com

– Prinsesse Estelle har det efter omstændighederne godt. Det var planen, at gipsen skulle sidde på i fire uger, og jeg har ikke nogen information om, at det skulle være blevet ændret, siger hoffets informationschef Margareta Thorgren til Svensk Dam.

Selvom prinsesse Estelle har fået en hård start på det nye år, så holder det hende ikke tilbage i dagligedagen. Hun går som sædvanligt i førsteklasse på skolen Campus Manilla, selvom informationschefen dog tilføjer, at prinsesse Estelle får en smule hjælp, da hun er på krykker.

Hvor er det godt at høre, at det går godt med prinsesse Estelle! Del for at ønske hende god bedring!