Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki overrasker med karrierebesked: Afslører stor tv-nyhed

Caroline Wozniacki afslører nu, at hun til næste år skal være tv-vært.

Hun har været verdensbedste tennisspiller, hun er Grand Slam-vinder, og nu kan du snart opleve Caroline Wozniacki som tv-vært.

Hun skal nemlig dække det DR Sportens store prisuddelingsshow ‘Sport 2022’.

Det afslører hun i en video på Instagram.

– Hej allesammen, der er noget, jeg virkelig har glædet mig til at fortælle jer. Jeg skal være medvært på DR’s store sportshow med de her to fantastiske kvinder, fortæller hun og giver stafetten videre til Josefine Høgh og Tina Müller.

Artiklen fortsætter under billedet…

Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Flot dansk sportsår

Og det skal helt sikkert nok blive et fantastisk show, der kigger nærmere på det vilde år, vi har haft, set med danske sportsøjne.

Selvom det ikke lige gik, som vi havde ønsket for det danske herrelandshold i fodbold, så havde vi en ‘Tour de France’ start i Danmark, hvor vi fik en dansk vinder i Jonas Vingegaard. Viktor Axelsen blev kåret som verdens bedste badmintonspiller, og Holger Rune vandt en Masters 1000 turnering og kom ind på mændenes top-10 over de bedste tennisspillere i verden.

Det er som nævnt en prisuddelingsshow, så der vil selvfølgelig skulle uddeles priser i flere kategorier, og så skal ‘Årets Sportsnavn’ også findes.

Showet afholdes i Jyske Bank Boxen d. 7. januar 2023.

Du kan se Caroline Wozniackis video herunder, eller hvis du trykker HER.

Sådan Caroline! Det glæder vi os til. Skriv dine tanker i kommentarsporet.