Christian Degn efter sin kamp for at blive far: Deler rørende støtte til ufrivilligt barnløse

Christian Degn

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

TV-værten Christian Degn har åbnet op om sin kamp for at blive far og sender nu en støttende hilsen til andre forældre i samme situation.

Han har fået hele Danmarks opbakning igennem TV-programmet ‘Degn vil være far’, hvor han uforbeholdent åbner op om sin ekstremt nedsatte sædkvalitet.

Han og hans forlovede Trine Johst Vammen vidste derfor, at det kunne blive rigtig svært for dem at blive forældre, og derfor var de indstille på ret hurtigt at gå i fertilitetsbehandling.

Men lykken tilsmilede dem, og lille Vagn blev en realitet kun kort tid, efter parret var begyndt at prøve på at undfange et barn.

LÆS OGSÅ: Christian Degns svære familie-beslutning: Derfor skal de i parterapi

Parret er taknemmelige

Nu sender Christian Degn varme ord til andre par i samme situation, som han selv har været og opfordrer politikerne til at have fokus på emnet.

– Kæmpe kram til jer, der kæmper og har kæmpet i årevis! Vi har været så vanvittigt heldige med vores graviditet og er så taknemmelige. Men vores rutsjebanetur var mere end ubehagelig nok, skriver Christian Degn i en opdatering på Instagram.

Se billedet herunder eller klik her.

TV-værten understreger, at det var nogle uger, parret aldrig glemmer, og nu sender han og hans forlovede et håb ud om, at må lykkes for andre par som, der kæmper for at blive forældre.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Dagsorden skal gribes

Samtidig er håbet for parret, at serien kan få politikerne på Christiansborg til at indse, at der er mange i hans generation, der er ramt på fertiliteten – også blandt hans egne kolleger og venner.

– Det er vildt hvor galt, det er gået på få årtier. Det er på tide at gribe dagsordenen, så vi kan få bedre hjælp til alle – og forhåbentlig gøre det nemmere for den næste generation ❤️, skriver han.

Samtidig sender TV-værten desuden en stor tak til de jordemødrene, sygeplejersker og læger på Odense Universitetshospital, Rigshospitalet og hos Jordemoderhuset.

Hvor er det bare et fint budskab fra Christian Degn!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version