Christian Degn åbner op for tabu i nyt TV-program: Derfor var graviditeten et mirakel

TV-vært Christian Degn har aldrig delt det med offentligheden før, men en stærkt nedsat sædkvalitet har gjort vejen til faderskabet svær for ham.

Det var lidt af et mirakel, at Christian Degn og hans forlovede i starten af sidste år kunne annoncere, at de ventede sig et barn.

Den populære TV-vært havde nemlig i mange år båret på en dyb hemmelighed om, at hans sædkvalitet er ekstremt nedsat.

Det hindrede ham også i første omgang i at blive far, da han tilbage i starten af sine 30’ere i første omgang begyndte at prøve på projektet.

Baby-projekt kunne blive svært

Derfor så det sort ud, og han gjorde sig mange tanker, inden han i sommeren 2021 mødte sin nuværende forlovede Trine Johst Vammen.

De blev ret hurtigt klar over, at det skulle være dem, men de var også fra starten bevidste om, at projekt baby kunne gå hen og blive svært.

Men imod alle odds stod Trine Johst Vammen med en positiv graviditetstest i hånden blot en måned, efter parret havde kvittet præventionen.

– Det var ekstremt heldigt og virkelig i mirakel-genren. Min læge reagerede bare med et: ‘Det er løgn’, da han hørte det, siger Christian Degn til Newsner Danmark.

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Parret skulle ikke have hjælp

Da Newsner talte med Christian Degn, sad lille Vagn på bagsædet som et klart bevis på, at miraklernes tid ikke er forbi.

Det er han netop, fordi parret var helt sikre på, at de skulle have hjælp til at undfange ham.

Juleaften friede Christian Degn så til Trine Johst Vammen, og nu planlægger det forlovede at par at flytte til Randers-området, hvor de begge stammer fra.

‘Degn vil være far’ får premiere den 14. februar på TV 2 Play og senere på TV 2 den 21. februar kl. 20:50.

LÆS OGSÅ: Christian Degn efter sønnens fødsel: Deler ærlig besked om vejen til at blive far

Vi glæder os til at se med!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!