Claudia Rex venter sit andet barn: ‘Graviditeten har været hård’

Den tidligere danser Claudia Rex har ikke ligefrem haft en nem graviditet, mens hun venter sit andet barn med skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.

Den tidligere ‘Vild med dans’-danser Claudia Rex venter lige nu sit andet barn med skuespiller Pelle Emil Hebsgaard, og det er ikke en dans på roser.

Graviditeten med den lille pige har nemlig været hård, indrømmer den tidligere danser, som var gæstedommer i ‘Vild med dans’ fredag.

I forvejen er hun og Pelle Emil Hebsgaard forældre til sønnen Zacharias, men december kom der altså en pige til verden ved planlagt kejsersnit.

– Jeg vil sige, at det har været en hårdere graviditet end første gang. Helt klart. Det vil jeg gerne skrive under på. Det har været helt anderledes. Og så har det taget mere på kroppen, siger hun ærligt til Se og Hør.

Kejsersnit er planlagt

Den vordende mor har også kunnet mærke, at hun har et barn derhjemme, hun skal tage sig af samtidig med, at maven vokser, for hun kan ikke bare slappe af og sove, som hun vil.

Beslutningen om kejsersnit er taget på baggrund af, at Claudia Rex fik et akut kejsersnit, da hun i 2019 fødte sin søn Zacharias.

– Kejsersnit…da jeg fik Z endte det i akut kejsersnit. Heldigvis havde jeg den skønneste jordemoder, som gjorde Pelles og mine 48 timer inden helt perfekte, har danseren skrevet i et opslag på Instagram.

Samtidig understregede den gravide kendis, at kejsersnit var det helt rigtige valg for ægteparret i anden omgang.

Claudia Rex
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Se billedet herunder eller klik her.

Vi glæder os til at se Claudia Rex’ lille ny!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!