Claus fra ‘Landmand søger kærlighed’ med overraskende afsløring: Skulle ikke have friet

Der flød mange tårer, da Claus valgte at fri spontant til sin Nicoline under en ferie i Kroatien, men han fik selvfølgelig sit ja.

De har den grad fundet kærligheden i hinanden igennem programmet ‘Landmand søger kærlighed’, og nu skal Claus og Nicoline giftes efter en ferie i Kroatien.

De to er allerede flyttet sammen på Claus’ vingård, og nu fortæller vinbonden, at han faktisk endte med at fri en smule spontant.

De to var på ferie på den kroatiske halvø Hvar, og på forhånd havde Claus købt en ring men havde faktisk planlagt at fri næste år under en rejse til USA.

– Hun startede med at falde grædende sammen. Der gik lige lidt tid, før hun svarede. Hun skulle lige samle sig. Hun blev så overrasket. Men det blev et stort ja, siger Claus til Her & Nu.

Kærlighed er sikker

Forlovelsesringen var en fin guldring med tre diamanter, som Claus altså ikke kunne vente helt til næste år med at overrække Nicoline.

Som vinbonden siger, er han nemlig stensikker på, at han skal være sammen med sin forlovede, så længe de lever – datoen for brylluppet er nu sat til næste år.

Forud havde Claus ikke betroet nogen, at han ville fri til sin kæreste, og derfor gjorde han også selv alle forberedelser.

Vinbonden fandt selv ringen, efter han gik i den lokale smykkeforretning og fik vejledning, og Claus valgte selvfølgelig den, han godt kunne lide.

Claus og Nicoline
Foto: Anders Brohus/TV 2/BLU

Hvor er det bare en sød historie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!