Dennis Knudsens bil konfiskeret efter færge-drama: Nu kan den blive din

Efter et meget dramatisk optrin på Aarhus Havn sidste sommer fik Dennis Knudsen konfiskeret sin dyre Audi, og den bliver nu solgt igennem Haderslev Auktionshus.

En svær er heldigvis fortid for kendis-frisøren Dennis Knudsen, der kort før jul var i retten i forbindelse med det dramatiske optrin, han var en del af på Aarhus Havn sidste sommer.

Her rev han udstyr på gulvet i færge-kontoret, hvorefter han tvang sig adgang på Molsfærgen med tre børn i bilen samt en campingvogn.

Årsagen var, at han i første omgang var blevet nægtet at køre ombord, da han var kommet for sent til at blive lastet på færgen, der sejlede mod Sjælland.

Bil er til salg

Han er nu dømt for vanvidskørsel og har fået konfiskeret sin Audi, der nu vil blive solgt på auktion af Haderslev Auktionshus.

Ejeren af auktionshuset har dog ikke på forhånd været klar over, at bilen tidligere har tilhørt Dennis Knudsen, men stelnummeret passer alt helt overens.

– Om det er biler fra politiet, private virksomheder eller en helt almindelig murermester, så interesserer det mig ikke så meget, hvor den er fra, siger Peder Bro-Scherrebeck, der er ejer og auktionskoordinator hos auktionshuset til Se og Hør.

Dennis Knudsen
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Bil skal præsenteres

Bilen vil blive udbudt på auktion den 8. februar, og nu ejeren mest fokuseret på at få bilen præsenteret på den rigtige måde, så kunden – der altså er den danske statskasse – får en god pris.

Får når køberen får en god pris, og sælgeren er af den samme opfattelse, så føler Peder Bro-Scherrebeck, at han har gjort sit arbejde godt.

Nu får bilen snart en ny ejer!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!