Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Dennis Knudsen holder ferie med børnene: Se de søde familiebilleder

Kendisfrisøren er på ferie med sine tre børn og sin bror, og nu deler Dennis Knudsen skønne billeder fra turen.

Vinteren har ikke helt sluppet sit tag i Danmark. Selvom det så småt bliver både varmere og lysere, og man flere steder kan spotte en forårsblomst eller to, så kan der stadig være iskolde og grå dage.

En som ikke mærke noget til det kolde vejr lige for tiden er Dennis Knudsen. Han er nemlig rejst ned til sydens sol sammen med sin børn og sin bror.

Mere konkret er familien taget til Puerto Rico på Gran Canaria i Spanien. Men hvor mange ofte bare booker en uges ferie, så er familien taget afsted på en længere tur.

“Livet er vidunderligt”

På Instagram deler Dennis Knudsen flere opslag fra turen, og her er der ikke tvivl om, at han nyder at være afsted med sin familie.

– Hvor er vi bare heldige. 1 måned her i solens varme. Glæde. Lykke og kærlighed 24/7. Vi er på det lækreste hotel her i Puerto Rico med lækker mad og shows og minidisko som børne elsker, skriver han og tillføjer:

– Og så besøg af onkel Dion. Livet er vidunderligt.

På billederne kan man se, hvordan Dennis Knudsen og ungerne blandt andet nyder den skønne pool.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget.

Verdens bedste barnepige

Dennis Knudsen er som sagt ikke alene afsted med børnene, han har fået selskab af sin bror på turen. Det er noget, som ikke bare Dennis Knudsen nyder, men også de tre børn, Noah, Lucas og Aura.

I et andet opslag har Dennis Knudsen delt flere søde billeder med sin bror og børnene, og her roser Dennis Knudsen sin bror.

– Alt smukt, godt, dejligt og varmt her og onkel Dion er den bedste barnepige

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Hvor ser det bare skønt ud. Nu hjælpes vi ad med at ønske Dennis Knudsen og familien en rigtig dejlig ferie.