Dyrkede forholdet under sydens sol: Nu taler Pernille Nygaard ud om romancen med Kåre Quist

Pernille Nygaard

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Reality-navnet Pernille Nygaard har nydt en romantisk tid med nyskilte Kåre Quist, men der er ikke noget imellem de to, slår hun nu fast.

Efter skilsmissen fra kollegaen Tine Røgind sidste år har DR-værten Kåre Quist taget hul på et helt nyt kapitel i tilværelsen.

Og i den nye ungkarletilværelse flyttede tilsyneladende en kulørt kendis ind, da den anerkendte DR-vært offentligt havde nogle hyggelige stunder med den yngre Pernille Nygaard.

Hun er primært kendt fra sin deltagelse i reality-programmet “Paradise Hotel” men har siden uddannet sig til jurist og forsøgt at lægge sit blonde image fra sig.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: Kåre Quist viser ny flamme frem på skønne feriebilleder

LÆS OGSÅ: Kåre Quist skal skilles: Vi er gået hvert til sit

LÆS OGSÅ: Kåre Quist ramt af sygdom: Kunne ikke deltage i valgaftenen

“Kåre er fantastisk”

Derfor har det store spørgsmål været, om de to så rent faktisk var kærester efter at have festet sammen og dyrket sydens sol.

Men det afviser Pernille Nygaard nu, hvor hun endelig åbner op om forholdet på Instagram.

– Jeg har intet dårligt at sige om Kåre – tværtimod. Han er et fantastisk og omsorgsfuldt menneske, som jeg udelukkende ønsker alt det bedste i verden, lyder det blandt andet.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Interessen var hård

Det fremgår også blandt andet, at forholdet til Kåre Quist blot stod på i kort tid, men at reality-kendissen ikke var klar til at indgå i et seriøst forhold igen.

Mediernes interesse for det spirende forhold har desuden taget hårdt på hende – selv om hun dog tidligere har talt om sit forhold til vennen Kåre Quist, som hun altså var på ferie med.

I dag er de to på god fod, og Pernille Nygaard afviser, at der skulle være sket noget imellem dem, selv om hun tidligere har antydet, at det har været tilfældet.

Vi ønsker Pernille Nygaard held og lykke med kærligheden fremover!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version