Kærligheden blomstrer: Kåre Quist viser sin ny flamme frem på skønne feriebilleder

Efter skilsmissen fra Tine Røgind er TV-værten Kåre Quist nu taget på solskinsferie med reality-personligheden Pernille Nygaard.

Der er amoriner i luften på De Kanariske Øer, hvor DR-værten Kåre Quist og tidligere ‘Paradise Hotel’-babe Pernille Nygaard holder ferie sammen.

Efter skilsmissen fra journalist Tine Røgind, der blev annonceret sidste efterår, ser kærligheden nu ud til igen at have tag i 51-årige Kåre Quist.

De to blev i julen spottet, mens de kyssede på et diskotek i Pernille Nygaards hjemby Frederikshavn, og nu dyrker de altså kærligheden udenlands.

Ferien er aktiv

Parret er indlogeret på det luksuriøse Ritz Carlton, og undervejs er der flittigt blevet delt billeder på de sociale medier ifølge Her & Nu.

Der er tale om en ganske aktiv ferie, hvor der bliver løbet ture og spillet tennis.

https://www.instagram.com/p/CnE1OiBsSF0/

Der er dog ikke forlydender om, hvorvidt de to turtelduer officielt er kærester, og indtil videre har de to blot udtrykt, at de er gode venner.

– Pernille og jeg har det rigtigt sjovt sammen. Hun får mig til at grine og er en god veninde, siger Kåre Quist til Se og Hør.

Pernille Nygaard er single

Ligeledes har B.T. kontaktet ham for at få en kommentar, men her har han ikke ønsket at kommentere yderligere på sit privatliv.

Egentlig så det ud til, at 31-årige Pernille Nygaard var forlovet med Mikkel Nielsen, som hun havde mødt på jurastudiet.

Men en anden romance er tydeligvis kommet i forkøbet, og Pernille Nygaard har nu uddybet, at hun er single.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Pernille Nygaard skiftede spor

Parret er dog skiltes som venner på grund af omstændigheder, som den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager ikke uddyber nærmere.

Kåre Quist er far til niårige Carl, som han har fra sit netop afsluttede ægteskab, mens Pernille Nygaard er mor til 11-årige Emily.

I dag arbejder hun som advokatfuldmægtig efter sin reality-karriere, der tæller programmer som ‘Ex on the Beach’, ‘Mig og min mor’ og ‘Boss Ladies’.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist ramt af sygdom: Kunne ikke deltage i valgaftenen

Vi ønsker Kåre Quist og Pernille Nygaard fortsat god ferie!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!