Efter dom for vanvidskørsel: Sådan har det påvirket hans forhold til prinsesse Marie

Kendis-frisøren Dennis Knudsen modtog kort før jul en dom for vanvidskørsel, men det har ikke ændret hans tætte bånd til kongehuset.

Selv om lovens hammer i den grad faldt over 60-årige Dennis Knudsen kort før jul, da han blev dømt for vanvidskørsel, så har det ikke skadet hans forbindelse til kongehuset.

Dennis Knudsen har igennem mange år været stylist for prinsesse Marie, og hun var da også en af dem, der viste opmærksomhed, da Dennis Knudsen bisatte sin spæde datter i 2022.

Men efter han nu har lagt sig ud med lovens lange arm, kunne det godt være, at kongehuset var endt med at komme på andre tanker.

Bånd er tæt

Men sådan forholdet det sig overhovedet ikke, for det gode forhold til prinsessen, der i dag fejrer sin 48-års fødselsdag, er stadig intakt.

– Jeg skriver privat med prinsesse Marie. Vi har kendt hinanden i over 13 år og har stået hinanden nært. Men hvad vi skriver om, har jeg ikke lyst til at uddybe, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Men stylisten kan røbe så meget, at han vanen tro fik en nytårshilsen fra prinsessen sidste år, hvor hun ønskede alt godt i det nye år.

Dennis Knudsen prinsesse Marie
Foto: Sisse Stroyer/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Prinsesse Marie er sød

Frisøren beskriver det som en “kærlig” nytårshilsen, og han beskriver deres arbejdsforhold som både fortroligt og tæt.

Dennis Knudsen fortæller også videre, at han holder utroligt meget af prinsesse Marie for, hvordan hun er som menneske – fantastisk nærværende og sød mod alle, beskriver han.

Desuden har de to set hinanden til private middage flere gange, og prinsessen deltog da også, da Dennis Knudsen i 2015 åbnede restauranten Kontrast, og så var hendes stylist, da hun blev gift i 2008.

Skaren er lille

Prinsesse Marie og prins Joachim deltog ligeledes, da frisøren fejrede sin 50-års fødselsdag, og prinsessen inviterede da også frisøren, da hun selv fyldte 40 år.

Dennis Knudsen er også blandt den lille skare på 340 følgere, der har adgang til prinsesse Maries private Instagram-profil.

Om han stadig kommer til at være stylist ved kommende lejligheder, kan han dog ikke give svar på, for han har ikke fået bud, men han er jo også flyttet til Korsør i mellemtiden.

Tilbage i 2019 blev kendis-frisøren far for første gang, og nu er han enlig far til tre børn, og det er altså endnu uvist, om han kan arbejde for dem med dommen i bagagen.

Hvor er det skønne ord fra Dennis Knudsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version