Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Efter voldsomt styrt: Sådan har Markus Grigo det i dag

I starten af oktober var ‘Den store bagedyst’-dommeren Markus Grigo ude for et voldsomt uheld. Nu kommer han med en opdatering på sit helbred.

Lige for tiden kan man se Markus Grigo på skærmen hver lørdag, når ‘Den store bagedyst’ løber over skærmen. Her nærmer afslutningen sig med hastige skridt.

Men programmet er ikke den eneste årsag til, at Markus Grigo har været omtalt den seneste tid.

I starten af oktober var bagedyst-dommeren ude for et voldsomt styrt, da han væltede med 45 kilometer i timen.

Her havde han pådraget sig flere skader. Lægernes dom var tre brækkende ribben og to brud på hoften.

Sådan går det nu

Nu åbner han op om, hvordan det går med helbredet.

– Jeg har det faktisk overraskende godt. Jeg er stadig øm i ribbenene, når jeg sover, derfor er jeg nødt til at ligge på min ryg og ikke på siden. Det resulterer i, at jeg snorker. Hvilket desværre frarøver min kæreste hendes nattesøvn. Så det bliver til nogle nætter på sofaen. Mine to brud i hoften har det også ret fint. Jeg har trænet styrketræning i de sidste to uger, og det går superfint. Jeg kan dog ikke gå i split, siger Markus Grigo til HER&NU.

Men selvom Markus Grigo fik to brud på hoften og brækkede tre ribben, så var han hurtig til at humpe rundt på krykker, da han ikke normalt er en meget aktiv person.

Allerede få dag efter fortalte Markus Grigo, at han var træt af at sine krykker og håbede, at han kunne komme til at gå uden dem ugen efter.

Semifinalen i ‘Den store bagedyst’ kan ses lørdag den 18. november klokken 20:00 på DR1.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Markus Grigo rigtig god bedring!