Holger Rune med trist afsløring efter nederlag: Spillede med sygdom i kroppen

Holger

Holger Rune. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Holger Rune fortæller, at han følte sig sløj, da han onsdag spillede kvartfinale.

Holger Rune er færdig ved dette års Wimbledon.

Det stod klart, efter han onsdag aften løb ind i en gedigen øretæve fra spanske Carlos Alcaraz.

Spanieren var da også storfavorit før kampen. Alcaraz har med en Grand Slam-sejr sidste år ved US Open og fire Masters-trofæer under bæltet cementeret sin plads som verdens bedste tennis spiller.

Ej heller er der nogen tvivl om, at han er det største stjerneskud blandt de unge talenter, der netop nu befinder sig på ranglisten over de allerbedste.

Alligevel sad man som dansker i går og håbede på den helt store overraskelse.

Holger Runes spil og form har nemlig været imponerende opadgående det seneste år, hvor han også registrerede sin første sejr på græsunderlaget.

Var ikke på toppen

Kvartfinalen blev dog endestationen for danskeren, der måtte se sig slået 7-6 6-4 6-4.

Få dage forinden havde Rune netop vundet over en velspillende Grigor Dimitrov, men efter kampen kunne danskeren selv forklare, hvorfor der var så stor forskel på niveauet.

Udover den store forskel på Dimitrov og Alcaraz så fortæller danskeren nu, at han ikke var på toppen op til onsdagens kamp.

Artiklen fortsætter under billedet…

Holger Rune. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Ville gøre sit bedste

Den fremmødte presse mødte en træt Holger Rune efter nederlaget, og han kunne fortælle, at han var vågnet op med en underlig følelse i kroppen. Han havde følt sig sløj hele morgenen og havde forsøgt på bedst muligt måde, at spise og gøre som han plejer.

Til pressen fortalte danskeren også, at han kæmpede for, at det ikke skulle slå ham ud.

– Men jeg kan jo ikke bare sætte mig på værelset og græde over det. Man bliver nødt til at komme i gang så godt som muligt og prøve at spille min chance, lød det fra danskeren ifølge Ekstra Bladet.

Hertil fortæller Holger også, at han gjorde sit bedste under de omstændigheder, der nu var.

Der er nu kun én Grand Slam-turnering tilbage på årets tour. Det gælder US Open til august, hvor også Caroline Wozniacki skal spille.

Her burde der også være endnu bedre muligheder for Holger Rune, da turneringen spilles på hardcourt, som er et bedre underlag for danskeren.

Vi synes, at du gjorde det så godt, Holger. Lad os sende danskeren en opmuntrende besked i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Exit mobile version