Holger Rune vinder fornem pris: Nu sender B.S. Christiansen rørende hyldest

Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Der er kun positive vendinger at hente fra tennisspillerens træner.

Hvis vi siger, at Danmarks nye tennis-darling, Holger Rune, har haft et godt år, så kan det kun være en underdrivelse.

Holger har nemlig haft et fantastisk år.

Udover en Grand Slam-kvartfinale ved French Open i maj, så kulminerede det hele i november, hvor Holger Rune på fantastisk vis leverede et comeback og vandt over legenden Novak Djokovic i finalen ved Paris Masters.

Den vilde bedrift sendte Holger med raketfart mod toppen af ATP-ranglisten, hvor han for første gang slog hul på top 10 og nåede en flot 10. plads.

Artiklen fortsætter under billedet…

Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Stolt træner

Nu modtager han så mere hæder, og denne gang er det fra ATP selv, der har kåret Holger Rune til ‘Årets nye spiller’, hvilket er en kæmpe anerkendelse af talentet. Og det har altså gjort selveste B.S. Christiansen stolt.

– Prisen uddeles til en ung spiller, der har gjort sit indtog i verdensranglistens top-100 for første gang i løbet af året, og som har sat sit aftryk på ATP touren, skriver B.S. og fortsætter:

– Holger startede året som nummer 103 på verdensranglisten og slutter som nummer 11… Det er så flot, hvad du har præsteret og den udvikling, du så seriøst gennemfører. Kæmpe tillykke. Kh. BS, afslutter han sit opslag på Instagram.

Særlig årsag

Men hvorfor det netop er B.S. Christiansen, der er så stolt. Det er der en særlig årsag til. B.S. Christiansen er nemlig ansat som Holger Runes mentaltræner.

B.S. og Holger begyndte deres samarbejde tilbage i juli, hvilket lader til at have været en rigtig god beslutning. Holger har tidligere haft episoder med følelsesmæssige udbrud på banen, men det er en tydelig forandret Holger, man nu ser spille, hvilket også kom til syne i finalen mod Novak Djokovic, hvor han ellers var under massivt pres, men håndterede det flot.

B.S. Christiansen agerer også mentaltræner for Viktor Axelsen, der forleden blev kåret til ‘Verdens bedste badmintonspiller’.

Du kan læse B.S’. opslag herunder eller ved at trykke her.

Hvor er det bare sejt, Holger. Vær med til at ønske ham tillykke i kommentarsporet.

Exit mobile version