Janni Ree skal flytte fra drømmehuset: Nu kommer hun med overraskende udmelding

Karsten Ree har besluttet sig for at sætte sin luksusvilla på Strandvejen til salg, og hans hustru Janni kommer ikke til at savne kvarteret.

Efter Karsten Rees demensdiagnose er der dømt nye tider for ægteparret Janni og Karsten, for rigmanden har nemlig besluttet sig for at sælge sin luksusvilla.

Det går godt med salget, og flere har været ude for at kigge på huset, fortæller hans hustru Janni Ree, og ægteparret har planer om at flytte i en lejlighed i Hellerup, hvis salget går igennem.

Lige nu er den lejet ud, men det ville kunne ændres, hvis Vedbæklund pludselig får den rette køber, og Janni Ree har ingen svære følelser omkring at skulle flytte.

– Jeg tror ikke, jeg kommer til at savne Vedbæk, fordi det er så langt væk. Jeg føler, det er en halv dagsrejse, når jeg skal hjem, og jeg bevæger mig altid ind til byen alligevel, siger Janni Ree til Her & Nu.

Salg kan vente

Faktisk fortæller hun, at næsten er inde i København hver dag, og derfor bliver det ikke det store savn, mens Karsten Ree trods alt har boet der i næsten 70 år.

Karsten Ree er i dag 78 år og har villet sikre sin fremtid, men ægteparret har hele tiden understreget, at de ikke har travlt med at sælge.

– Det er jo ikke her og nu, vi står til at flytte ud, men nu ser vi, om der er nogen, der vil lægge pengene for det. Det (købsprisen red.) er hemmeligt, men jeg kan da sige, at der skal graves dybt i lommerne, har Janni Ree udtalt til B.T.

Janni Ree
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix

Vi ønsker Karsten og Janni held og lykke med flytningen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!