Jonas Vingegaard påvirket af dramatisk knivoverfald: Brød sammen under interview

Godt nok havde Jonas Vingegaard succes i cykelløbet Critérium du Dauphine i går men et dramatisk knivoverfald i Frankrig kom i fokus.

Det var først efter den flotte sejr i cykelløbet Critérium du Dauphine, at danske Jonas Vingegaard fik besked om et dramatisk knivoverfald i Frankrig.

Det var faktisk kæresten Trine Marie Hansen, der gav ham besked, da de talte i telefon, efter han havde afsluttet dagens etape.

– Hun fortalte mig, hvad der var sket. Det er virkelig noget, jeg bliver følelsesmæssigt påvirket af, siger Jonas Vingegaard.

Foto: Shutterstock

Børn blev såret

Tårerne fik da også frit løb under det TV-interview, som cykel-stjernen efterfølgende stillede op til, og han uddybede, at det, at små børn var ofre påvirkede ham.

Hændelsen var sket i Annecy, hvor seks personer – heraf fire børn – blev alvorligt såret under et knivangreb i en park ifølge Ekstra Bladet.

I et TV-interview efter cykelløbet understregede den danske favorit, at cykelløb og hans egen præstation ikke betyder meget i det perspektiv.

Mand er anholdt

Det var ellers en meget tilfredsstillende dag i pedalerne for Jonas Vingegaard, der nu har overtaget førertrøjen i Tour de France-opvarmningsløbet.

Her sagde Jonas Vingegaard også, at hans tanker var hos de efterladte, efter fransk politi har anholdt gerningsmanden.

Selv er Jonas Vingegaard far til en lille datter, der snart fylder tre år, og det påvirkede ham i den grad, at gerningsmanden var gået målrettet efter små børn.

Han kender godt Annecy, hvor han engang imellem er kommet, og Jonas Vingegaard understregede, at alle er tabere i sådan en sag.

En dybt tragisk sag!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!