Linse Kesslers overraskende afsløring om Geggos biologiske far: Denne store beslutning tog han, før hun blev født

Selv om Geggos biologiske far ikke var klar over, at han var den rigtige far, så har han faktisk været med til at vælge datterens navn i sin tid.

Selv om det først var i foråret, at det kom frem, at Geggo rent faktisk har en anden far, end hun i mange år har troet, kan Linse Kessler nu afslører noget spøjst.

Geggos borgerlige navn er nemlig Stephanie, og det var faktisk hendes biologiske far og ikke Linse Kesslers daværende kæreste Sonny, der var med til at vælge det i sin tid.

Han og en række af Linse Kesslers øvrige venner mente nemlig, at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen ville få en rigtig lille prinsesse, og på det tidspunkt var den vordende mor i syvende måned.

– Der var to gutter fra Grønttorvet, der var min rigtige gode venner, som valgte, at hun skulle hedde Stephanie ligesom prinsessen af Monaco, siger Linse Kessler i podcasten Linse & Vlado – På Kanten.

DNA-test afslørede alt

Linse Kessler dannede på det tidspunkt fast par med Sonny, og hun var helt overbevist om, at han var far til det barn, hun ventede.

Stephanie har siden vist sig at være resultatet af et sidespring, som Linse Kessler havde i sin tid, men datteren har heldigvis ikke taget hendes fejlantagelse ilde op.

Det var en DNA-test i foråret, der kunne modbevise, at faren var en anden, end hun troede, og i dag har Stephanie også fået kontakt til en hidtil ukendt halvbror.

I dag er Sonny, som hun troede var hendes far, død, og Stephanie fik aldrig et nært forhold til ham, for han var stofmisbruger og spillede aldrig en stor rolle i hendes opvækst.

Linse Kessler
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Hvor er det bare en fin historie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!