Martin Johannes Larsen frygtede hjertestop før sommeren: Nu åbner han op om hård tid

‘Vild med dans’-værten Martin Johannes Larsen havde op til sommerferien så travlt, at han mærkede stressen banke på og fik smerter i brystet.

Lige nu har han travlt med at stå i spidsen for ‘Vild med dans’ fredag efter fredag, men før sommerferien frygtede Martin Johannes Larsen, at han skulle knække.

Han var nemlig så presset, at hans øje dirrede, og at han fik så stærke smerter i brystet, at han frygtede hjertestop.

Ud over det havde ‘Vild med dans’-værten også svært ved at sove, og derfor følte Martin Johannes Larsen, at det var tid til at stoppe op.

– Det er ikke en forbandelse, men det er alligevel noget, der kan udløse stressvibes. Mit øje havde dirret i to uger, men jeg havde bare tænkt: “Det går væk af sig selv”, siger han ærligt i YouTube-programmet ‘Bålsnak’.

Se videoen herunder eller klik her.

Podcast hjalp

TV-vært Rasmus Brohave, der er vært på programmet, udtrykker da også bekymring for sin gode ven.

Martin Johannes Larsen fortæller nemlig videre, at han måtte lytte til en podcast om stress for at forstå sin situation.

‘Vild med dans’-værten fik dog aldrig konstateret stress, men han sørgede til gengæld for at holde en lang sommerferie, så han kunne få ro på.

Martin Johannes Larsen
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Karrieren er flyvende

Ud over ‘Vild med dans’ er Martin Johannes Larsen da også vært for det nye TV-program ‘Jaget vildt’ samt ‘Stormester’, og ambitionerne er store.

– Der er bare gang i butikken! ‘Stormester’ er jo rigtig godt for sådan nogle som mig, der lever af komik primært. Så hvis det går godt i ‘Stormester’, så kan det også betyde en masse for ens karriere, har han udtalt til B.T.

Vi håber, at Martin Johannes Larsen passer på sig selv!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!