Melvin Kakooza svarer på rygterne: Ærlige ord om at deltage i ‘Vild med dans’

TV-værten Melvin Kakooza svarer nu på rygterne om, hvorvidt han kommer til at deltage i næste sæson af ‘Vild med dans’.

Selv om han har en masse jern i ilden pt., så er der nu spekulationer omkring, hvorvidt TV-værten Melvin Kakooza også har kastet sit hjerte på et særligt TV 2-program.

‘Vild med dans’ står nemlig lige nu og mangler en medvært til Martin Johannes Larsen, og så skal der jo også findes en række kendte nydansere igen i år.

Nu svarer TV-værten ærligt på, hvad der skal til at for, at han kunne overveje at stille op i danseprogrammet.

– Det skal jeg jo ikke sige her. På en eller anden måde, ja. Er det bag eller foran kameraet? Det ved man ikke, siger han til B.T.

Melvin Kakooza
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

TV 2 spurgte Melvin

Efterfølgende bliver han også spurgt, om han helst vil være vært eller danser, og her er svaret klart, at værtstjansen er det, han vil gå efter.

For et par år siden afslørede TV-værten faktisk, at TV 2 havde forsøgt at få ham på dansegulvet til en kommende sæson.

– Om jeg er blevet spurgt? Det er jeg, ja. Det er noget kalender og noget, der ikke kan gå op. Men måske en dag. De er for sent ude, har han tidligere udtalt til B.T.

Turné venter

Her opfordrede han også TV 2 til at henvende sig i bedre tid en anden god gang, inden han kunne tage stilling til en deltagelse.

I år får Melvin Kakooza travlt med en turné i samarbejde med en række kolleger, så det ser også denne gang lidt sort ud for, at han kan være med.

Til gengæld er TV-værten snart aktuel med en ny omgang ‘Helt sort’, hvor han rejser til Uganda med sin mor for at blive klogere på sine rødder.

Børn fylder

I den forbindelse har han også givet et ærligt interview med TV 2 om de refleksioner, han har gjort sig, efter han blev opereret for en tumor i hjernen.

– Det er jo bare børnesnak det hele, og det er så dejligt. Men det er jo klart, at det minder jo også mig om, at jeg slet ikke er der, hvor jeg havde troet, jeg ville være i dag, siger Melvin Kakooza ærligt.

TV-værtens egen far var nemlig voldelig og forlod på et tidspunkt familien, så derfor har han været i tvivl om, hvorvidt han selv kunne blive en god far.

Vi håber, at se Melvin Kakooza i danseprogrammet engang!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version